En ensam lördag

Veckorna bara rusar förbi och samma med månaderna. Snart är januari redan slut och jag har knappt fattat att det är nytt år?
I alla fall. Det är 2014 nu. Haha, höll på att skriva 2013 i ren fart.
Lönen har precis kommit och det är så skönt! Inte för att jag har en massa saker att köpa, utan mer bara för att veta ATT man har pengar.
 
Såååå.... Lite uppdate. Jag har varit i Thailand i 1 månad men min fina prins som numera också kan kallas vid fästman. Ska btw inom juveleraren och beställa ringarna vi har kollat på imorgon. Förhoppningsvis är allt färdigt till alla hjärtans dag då jag hoppas att mitt vänsta ringfinger kan prydas med en guldring!
Jag har överlevt en julhandel som jag så förväntansfullt har längtat efter att få uppleva! Ens energi testats defenitivt! Men nu blickar jag mot lite lugnare veckor under våren då jag  hoppas hinna lära mig lite mer hollänska och spendera tusentals timmar på mitt underbara gym!
 
Tonnie har börjat på ett nytt jobb vilket har resulterat att han är borta ganska mycket. Just nu ska han vara borta i 3 veckor, men jag ska åka med honom en liten stund någon gång näst nästa vecka!
Men även om han är borta mycket så är jag nästan aldrig ensam. När jag inte jobbar, gymmar jag eller så är jag nerbäddad i min mysiga soffa kollandes på en bra film men popcorn. (Ingen kan säga att man äter för mycket när man inte behöver dela med sig ;) )
Annars är jag med vänner som kommer på besök. Louise kommer nu nästa vecka och ska vara här i några dagar då jag är ledig och det ska bli så kul!
 
Just nu väntar jag på att Tonnie ska komma fram till Luxemburg så han kan ringa och säga godnatt innan jag också gå och lägger mig. Imorgon ska jag en snabbis på gymmet innan jag ska jobba i några timmar, för att sedan sticka till gymmet igen och gå på IDW.
Anledingen att jag hinner båda är för att vi har skaffat en bil! Så nu slipper jag stå och vänta frysandes på bussen 1 timme innan jag börjar!
Nä nu ska jag göra mig i ordning så jag bara kan somna när Tonnie ringer !
Här kommer några värmande bilder från Thailand sålänge!
 
 

ingridlinnea

Va den du själv hade velat vara bästa kompis med!

RSS 2.0