Vad är det bästa med mig

Kollade igenom mina dokument på min dator och hittade ett som hette "vad är det bästa med mig" och hittade en intervju jag gjorde med Tonnie när vi hade varit tsm i typ 6 månader. Jag visste inte om jag skulle skratta eller gråta. Gud vad jag älskar denhär killen asså!!

Vad är det bästa med mig? 
Det är svårt att pricka in. Men det allra bästa, det är nog din omtanke att vilja att alla alldra ska ha det bra

Vad värsta med mig? 

Värsta? Vill du ha ett ärligt svar? Ja, asså ärligt svar så tycker jag att du inte alltid inser vad som är bra för dig och sen är du ganska envis, men alla är ju inte perfekta. Eller hur?
Var det kärlek vid första ögonkastet? 
Ja, det tycker jag. Det var det nog. För mig kändes det så i alla fall.

Vad var det som gjorde att du valde just mig? 
Jag såg direkt att du var så pass speciellt och att du hade mycket du kunde ge mig och jag hade mycket att ge dig. Nä men det bara klickade.

Beskriv mig med ett ord.
Speciell

Hur länge har du vart intresserad av mig? 
Så länge som jag har känt dig

Vad har jag för ovanor? 
Den kommer jag inte på

Vem lagar godast mat du eller jag ? 
Jag, haha

Hur ofta får jag frukost på sängen utav dig? 
Du har väl fått det 1 eller två gånger. Detta är säkert frågor från en tidning nu igen va?

Hur mycket gillar du mig på en skala från 1-10?
100!

Skulle du äta min ena öronsnibb för 1 000 000 kr?
Nä för vill inte skada dig. Skulle aldrig vilja skada dig

Vad tycker du om mitt hår? 
Varför frågar du konstiga frågor? Det är säkert någon tidning igen va? Vad har du nu hittat? Ska bara gå på toa.

Hur träffades vi? 
Ja, hur träffades vi. Vi träffades på en av mina fester, nä men så kan vi inte säga. Vi träffades i ett tält när det var kallt. Eller hur?

Tycker du om mig så mycket att du kan ser oss gamla ihop? 
ja verkligen!

Kan du slicka dig själv på näsan ? 



Vad är din favoritmaträtt?
 
Svår fråga. Vad är det för konstiga frågor du har?

Om du skulle få ta med dig 3 saker till en öde ö vad skulle det vara?
 

Eh dig, en buss och lite mat

Vad är du mest stolt över? 
Dig. Mest stolt över dig

Älskar du godis lika mycket som du älskar mig? 
Ne

Hur lång är du? 
172

Gillar du kebab? 
Ja

Hur fungerar killar? 
Va? Du det vet inte jag, jag vet bara hur jag fungerar. Hur jag fungerar? ja jag har ett hjärta som pumpar ut blod och jag andas

Vad tycker du om kissie? 
Vem fan e Kissie?

Vad tycker du om Justin Bieber? 
Vem fan e Justin Bieber?
Kan du slicka dig i armhålan? 
prövar, ja. Kan du slicka dig på armbågen? Prövar, ja

Vilken är din favoritlåt? 
Linnéa.av Cornelis

 

Hem ljuva hem

Nu är jag äntligen hemma. Eller ja äntligen och äntligen. Jag haft en underbar vecka men inget slår känslan att stiga in i sitt rum och en igenkännande doft slår emot en. Något som däremot inte är lika roligt är packningen... Jag brukar alltid vara lika seg att packa upp den men nu har jag ändå varit realtivt snabbt på det. Kanske för att jag ville så gärna se allt jag har shoppat dessa dagarna ;)
Ja det blev en hel del. Bilder kommer sedan. 
Idag ska jag bara ta det lugnt, komma tillbaka i vardagsrytmen. Ta en lång runda med Bianca.
En konstig känsla slog mig precis. Jag är hungrig. Har inte kännt det på hela veckan eftersom jag har stoppat i mig någonting hela tiden, och det har inte direkt varit nyttiga saker. Men det är ju som sagt semester. 
Jag uppskattar bara mer den nytta livstilen jag hemma när man inser hur mycket skräpmat det finns ute i världen. 
Dessutom så är det ju påsk nu i helgen så ska nog köra en slags detox dessa dagarna för att rensa igenom kroppen. Bara äta en massa grönsaker och frukter. 
När jag kom in i mitt rum i morse insåg jag att jag har ju faktiskt ändrat om i mitt rum så ska fota efterbilderna när jag har fått i ordning här lite.
Detta skulle jag inte tacka nej till just nu!

Tågdag

Lever livet här i Holland. Har tyvärr blivit förkyld så mitt huve e inte det klaraste men det hindrar inte mig för att ha det kul här! Idag har jag och tonnie en tågdag. Vi åker tåg runt i hela Holland och stannar lite längre på vissa platser då jag hinner ta lite bilder med min systemkamera. Vi åker 1 klass hela dagen så man sitter riktigt skönt!
Vi kommer hem sent inatt och imorgon ska vi äntligen få sova ut.
Resten av veckan så vi shoppa nån dag, bada på ett av Europas största äventyrsbad, träffa lite av Tonnies släkt och andra roliga saker. Vädret är helt okej här, slipper snön och blåsten i alla fall. Nu ska vi fika lite, doei (Hejdå på holländska)

Holland!

Nu sticker man till Holland med Tonnie i en vecka och kommer nog inte ha något internet! Tonnie försökte packa med sig själv xD. Vädret ser ju lovande ut!

På bussen till jobb

För det första, ja jag sprang en mil. När jag kom hem kollade jag igenom instagram lite och sen åkte träningskläderna på! Så jag sprang en mil och sprang 4 minuter snabbare än förra gången!
Efter jag hade sprungit och duschat tog jag och mamma bilen till Emporia för lite shopping! Så det blev många fina saker inhandlat! Sen på kvällen var det jobb.
Igår var det skola, jag och Hedvig skrev lite PA sen gick vi på bio med klassen!
På eftermiddagen åt jag och tonnie på jensens böfhus för att sedan åka hem på kvällen spenderades med 2 klasskompisar till tonnie med lite film och så.
NU är jag på väg till jobb och ikväll får jag se vad som händer!
Försökte ta bilder på mina nya kläder på sängen, men en viss apa bara slängde sig in i bild hela tiden ;)

Att springa eller inte springa 1 mil?

Vaknade till en solig och relativt varm torsdag. Har trängts med Tonnie i min säng i natt som för övrigt är flyttad. Har möblerat om i mitt rum men just nu ser det skit ut så väntar med efterbilderna till lite senare. Igår satt jag och skrev PA typ hela dagen så det går framåt! Snart är vi på 100 A4 sidor!!
Idag har jag precis varit hos ungdomsmotagningen och är på väg hem igen men då är frågan: ska jag springa eller inte springa idag? Jag springer ju varje torsdag 1 mil men snö ligger på marken och vid 12 ska jag in till stan med mamma. Det är inte roligt att springa en mil, det erkänner jag men känslan efteråt är obeskrivlig! Och hur jag kommer känna om 9 veckor då jag ska springa det dubbla! Om jag vänjer kroppen kommer jag kanske slippa att sitta i en rullstol i en vecka xD
Jaja jag får se hur jag gör. Jag menar det är 1 timme vi snackar om. Det går ju snabbt!
En bild på det alldeles normala paret... <3

Myskväll

Är hos tonnie ikväll och har precis klippt honom så nu är han fin igen! Sitter med en mysig tröja från honom och kollar fotboll med hans pappa medans tonnie lagar lite vårrullar. Innan idag åt vi sushi och gick runt i Malmö!

Bokskrivande

Sitter hemma i mitt kök och försöker skriva ner några fina sidor på vår bok! Har redan gått i skola och haft foto och varit ute i det fina vädret! Har även tagit en lååång runda med min fina hund!
Om jag skriver tillräckligt bra så ska jag möta upp tonnie sen för en mysig fika!

Måndag

Shit vilken lång dag! Nu är jag i alla fall hemma i min säng och ser film. Precis haft sista samtalet för dagen med tonnie och ska snart sova. Imorgon blir det skola tidigt och sen ska jag nog skriva PA!

Favoritlåten

Tonnie skicka den till mig igår och har lyssnat på hen hela dan. hey ho hey ho 
 

Billie Jean

Michael Jackson – Billie Jean - Single Version
När Tonnies mamma fyllde 50 så satte jag och han och gjorde en fett skön lista. Den är kanske mest gjord för att förgylla 50 plusares öron men jag är helt kär! I den finns gamla godingar från Michael Jackson, Queen, Ebba Grön, Elton John, Bob Marley och massa fler!
Har nu döpt om listan till STUDENT för hade tänkt att ha de låtarna som grunden till min spellista till Studenten.
Ja nu är vecka 10 slut imorgon är det måndag igen...
Aja, det är sista hela veckan innan jag tar lov och åker till Holland med älsklingen och besöker hans familj och lite sånt kul! Sen väntar nästan en hel vecka till med lov!
Har i alla fall haft en underbar helg! På fredagskvällen hade jag och mina favorittjejer på besök tillsammans med sina killar och vi hade en stor parmiddag och det blev så myckat!! Har inte skrikit, skrattat och sjungit så mycket på länge! 
På lördagen vaknade vi sent och ganska utmattade fast jag hade ett jobb att gå till! Kvällen spenderades senare i Lomma där vi kollade Melodifastivalen ofc!
Idag var det jobb igen och nu har jag precis planerat studenten lite! Är ganska trött eftersom jag passade på att simmade 1 timme innan jobbet och sen styrketränade jag på min första paus. Så vill bara sätta på mig myskläderna och koka lite grönt te, lägga i lite kokosolja och kolla på någon serie och vänta på att min fina kille ska ringa!
Här kommer lite instagrambilder (somminegenskugga heter jag där) från helgen:
Mitt älskade Te, Grönt med kökosnötsolja <3

Denna gjorde jag idag när jag kom hem från jobb, dog lite när jag åt den!!

Helgen närmar sig!

Äntligen fredag!! Har bara två lektioner sen är det äntligen helg! När skolan är slut ska jag möta upp tonnie för lunch och sen ska vi åka tillsammans hem till mig för ikväll är det feeeeeeeeest!! Nä men nästan. Vi ska ha en stor parmiddag! Det är Sara, Ida och min syster och jag och våra underbara pojkvänner som ska ha lite kul ikväll. Har aldrig träffat idas kille heller så det blir spännande ;)
Igår är jag ju som alltid ledig så jag åkte hem från tonnie tidigt på morgonen och väl hemma sattes löparkläderna på. Det blev en 11 km! Men Gud vad det blåste! Ibland kändes det som om jag sprang och sprang men kom ingen vart!
Sedan på kvällen var det jobb. Fick en förfrågan att vara privatlärare till en kille så det ska säkert bli jättekul!
Nä nu är jag snart framme vid skolan!

Soliga onsdag

Sitter och har 2 timmar håltimme då jag skriver på vår bok. Det går framåt! Det är exakt 9 veckor kvar innan både boken och rapporten ska vara inne och vi är just nu på vår 88 A4 sida, vårt mål är 150!
Efter håltimmen har jag engelska och efter det slutar jag egentligen, men jag och Hedvig ska sitta med boken då igen för att skriva mer!
Sedan ska jag möta upp min prins för att sedan sova hos han!
Asså jag är seriöst såååå hungrig! Min mage bara kurrar och kurrar och det är inte lunch förrän 2 timmar och det tar drygt 15 min för en att gå till det Redfellas jag och Hedvig ska till! Vet inte hur jag kommer överleva, men på något sätt gör jag väl!
Här är 5 bilder jag har tagit på min fotokurs. Bilderna föreställer bagersbro i Malmö!
PEACE!!!

Infomöte om polisyrket

Ja det blev en lång dag idag med. Sitter nu på bussen hem efter att ha varit på ett infomöte för de som vill bli poliser. Kände att jag höll på att få en hjärtattack så fort mitt hjärta slog när jag satt där! Jag vill det så gärna!!
Innan det hade jag foto i skolan och sen åkte jag och mötte Tonnie och så tog vi en middag på Jensens bøfhus. Mums! Jag är fortfarande proppmätt!
Nä batteriet tar snart slut här!

Suck

Äntligen kan jag pusta ut! Har haft en full dag i skolan och direkt efter att vi hade haft en jobbig idrottslektion, stack jag direkt till gymmet. Jag körde body combat, men jag var riktigt seg eftersom jag inte hade ätit sen 11. Nu har jag fått i mig mat och duschat.
Ska snart gå och lägga mig, men ska först dricka en kopp grönt te <3
Har föresten fått min glossybox! Den var helt underbar!
 

Hur har helgen varit då?

Jodå helt okej! Jag har jobbat, varit på en fest och fått goodibags, myst med min kille och spenderat tid med familjen!
Nu är det måndag igen och en vecka närmare innan vi åker till Holland, till studenten och Thailand!
Har skola hela dagen så får se vad jag har tid med efter skolan!
Bilderna är från i lördags då jag överraskade Tonnie med middag!

Fredag kväll

Dagen har varit väldigt lång och jag är nu helt slut!
Klockan ringde tidigt och jag satte på mig träningskläderna och började springa och slutade inte förrän jag hade nått 1 mil.
Väl hemma fick jag snabbt göra mig i ordning innan jag stack till Malmö och sedan till skolan.
Har skrivit nästan hela dagen idag på PAt och svenskan.
Efter skolan åkte jag en stund till tonnie innan jag åkte hem och där jag befinner mig nu.
Känner verkligen hur trött jag är så ska nu ta en kopp te och snart lägga mig.
Har föresten fått hem månadens glossybox. Glad tjej!!

ingridlinnea

Va den du själv hade velat vara bästa kompis med!

RSS 2.0