Sista inlägget innan Cypern!

Heej! Hela gårdagen bestod av skola och sen packning och mycket mys med killen som också åker idag. Har precis kommit hem från Malmö och vinkat av honom, han ska till Stocholm. Sen fick jag ett underbart meddelande att jag har fått ett skitbra sommarjobb som jag gått runt och väntat på svar från nu i typ evigheter! Det är på ett kollo! Antingen är det i höllviken nära där jag bor eller så är det i en stad i skåne som heter Hästveda ;)
Nu ska jag äta lite lunch och se till så att jag har allt! Sen blir det en sista fika med mamma sen tar jag bussen in till Malmö vid 14 och sen ta bussen till Sturup och SEN går flyget vid 18. Vi är framme på Cypern 23 lokal tid och då ska vi bli körda av en buss till hotelet!
Byee!!

The new things in

Här en den nya tröjan som jag köpte på hm. Man visar hela fiina magen också ;)
Fler jobbär sökta och fler arbeten är färdiga! Så skönt! Har en stor engelsk bokrapport som också måste göras... Mår bara illa av tanken! Men kan ju börjar lite i alla fall, det är ju något ju!
Byyeee!

Många saker på 4 timmar!

Vid 6.18 ringde mitt alarm då jag steg upp och hällde upp en tallrik med mjölk och flingor, satte mig framför datorn, koppla in den till TVn och kollade på Stylisterna som visas på Kanal 5 Play. Sen blev det idrott på SATS då två killar från klassen hade kampsport. Ni kan ju tänka er hur det såg ut eftersom vi är 26 tjejer i klassen och vi skulle göra kampsport xD Sen stack jag in om HM och köpte ett linne och sen en ny rakyvel, båda är till Cypern! Sen blev det lunch och tog bussen hem och klippte mig. Riktigt nöjd! Stack sen in till Ica och köpte typ 1 Kg godis och ett paket ballerina :D
Nu har jag suttit i flera timmar och varit flitig. Räknade ut att på 4 timmar har jag
  • Klippt mig
  • Handlat på Ica
  • Varit på biblioteket
  • Ätit lunch
  • Skrivit 5 A4 sidor arbete på datorn
  • Sökt 3 jobb (skrivit personliga brev till typ varje)
  • Skrivit mejl till mina chefer
  • Mejlat min gamla skola om betyg
Just nu söker jag ett jobb till, skriver en träningsdagbok, bloggar och chattar. Ibland är det skönt att vara tjej och kunna göra så många saker samtidigt! Nä men skämt i sido! är riktigt glad att jag har haft en sån bra diciplin på mig själv den senaste veckan! Om jag fortsätter såhär kommer allt vara färdigt innan jag sticker!
Yeeey!

Uppdate från mitt golv

Hemma efter Bodypumpen och nyduschad och allt. Nu laddar jag inför en smakupplevelse! Ett grönt skivat äpple med lätt fil och kanel! Annars så består kvällen av lite packning och lite skolarbete.
Men bara gör skolarbetena utan att klaga eftersom snart åker jag! Och det sista jag vill tänka på är skoluppgifter som jag hamnar bak med! Så det är bara att bita i det sura äpplet (bokstavligt talat xD).
Morgondagen kommer bestå av skola, kanske klippa mig och självklart lite packning och plugg!
Mums!

Bodypump

Nu blir det Bodypump!

Brun utan sol

Klockan är halv 11 och jag har redan hunnit
  • Träna. Skulle varit Zumba men hon var sjuk så det blev typ Arobic bas(?)
  • Tagit en sovmorgon
  • Duschat och använt peeling för att brännan på Cypern ska sätta sig bättre
  • Krämat in mig i brun utan sol
  • Kollat ett avsnitt Gossip Girl
  • Och nu bloggar jag :D
Nu ska jag vänta tills BUSen har torkat för att sedan ta på mig kläderna och åka in till Malmö för att äta lunch och sen blir det skola!
Nu ska jag bli brun (mindre vit i alla fall xD)

Packa pappas kappsäck... Till Cypern!

Då var helgen snart slut vilket jag bara är glad över! På torsdag blir det Cypern och denna vecka består av mestadels förberedelser. Håller på att skriva ett arbete som ska vara klart nu i veckan, men skönt att ha det färdigt innan man reser ju! Sedan blir det lite packning och spendera lite tid med några kompisar innan jag åker.
Ska bli så himla skönt att åka bort! Åka bort från vardagen lite och sen sluta veckan med lite påskdagar.
Ikväll blir det som sagt lite packning kanske och sen plugg och mys.
Ska bland annat packa ner dessa nya shorten från Gina Tricot!
See yaa

Vill göra något!

Började dagen med att vakna upp av att två iskalla fötter kom i sängen... Tonnie dåå. Vi steg i alla fall sen och lagade en kladdkaka och kollade på någon dokumentär om bävrar, såå söta xD Sen blev det jobb, inte en av de bästa dagarna, många föräldrar som inte var så nöjda, men kan förstå dom, det är ju ändå deras barn det handlar om. Men ja det är sånt man får ta. Hemma hade mina föräldrar börjat på maten så maten stod på bordet ganska snabbt. Det blev kött med potatis och sås :D Nu har jag ingen aning vad vi ska göra. Vill till strandbaden, en nattklubb men det vill inte killen min så vi får se hur det blir. Nått vill jag göra i alla fall!
En liten bild på oss båda när vi var på stranden och fotograferade typ förra veckan?

Vilken dag är det?

Tjoohopp. Vad är det för dag? Ja just det fredag! I morse tog jag och Tonnie en sovmorgon och steg upp och åt frukost. Sen stack vi in till Malmö och tog en stadsbuss till en asiatisk resturang som är jättegod! Du betalar 79 kr för buffe och det finns sushi som vi åt mängder av! Sen stack jag till jobbet och simmade lite innan lektionerna började, riktigt skönt! Sen blev det jobb i 3.5 timmar och för att sen åka hem och äta middag. Tyvärr hade jag en analys att skriva som skulle vara inne idag så det var bara att sätta sig med den. I 2 timmar harjag suttit, men nu är den inne i alla fall. Tappade upp ett skönt bad men då kom mamma och skickade ut en efter typ 30 min så nu sitter jag här på golvet igen och ja bloggar. Funderar på att poppa lite popcorn och sätta på någon film!
Har sån strip på näsan xD
Puss haaaj

Läggdax

Lång dag och nu blir det snart läggdax! Älsklingen överaskade också med att sova här ikväll och att vi ska ut och fara imorgon eftersom vi båda är lediga!
Puss!

Dumma bokrapport

Sitter här och ska försöka komma på vad jag ska säga på morgondagens bokrapport. Svenska B, Blääää! Riktigt ont i huvudet nu och killen har slocknat av tristhet för länge sedan ( eller snarare av utmattning, men ändå xD). Snart är klockan halv sju och vi kom hit hem till honom vid 15.30 drygt.... Suck.
Ja snart blir det mat hoppas jag, för kan inte tänka mer om jag inte får mat! Sen ska vi kolla på den filmen jag ska ha en bokrapport på imorgon, nämligen Oliver Twist! Själva boken är jättebra, men min lärare förstör det roliga genom att vi ska ha med så mycket.. Aja, nu får jag väcka killen, för nu har han verkligen sovit för länge!
See yaa

Gossip girl, mat och sömn!

Nu blir det Gossip girl, lite mat och sedan sömn!
Godnatt!

Summer dreams

Montag

Hej, jag börjar direkt med hur dagen har sett ut. Vaknade vid 6 av att Tonnie ringde och väckte mig :D Sen när jag kollade ut genom fönstret så såg jag till min förvåning att det var ganska ljust ute! Jag hälde i alla fall upp en skål med mjölk och sen lite flingor till det, satte mig framför min tv och kollade på Gossip girl. Såg inte färdigt avsnittet så får göra det nu ;) Skolan var helt okej, men gud vad det blåste ute! Höll på att blåsa iväg! Efter skolan åkte jag in till Värnhem och gick runt lite på Entré. Hittade ett par sjukt snygga shorts på Gina tricot, svarta med hög midja med lite nitar och sista paret! Men såklart så hade jag glömt att föra över pengar så ska in där snabbt imon och hoppas de är kvar! Sedan blev det Redfellas med älskling och en kompis, sallad blev det, för andra gången idag, men bara älskar den salladen <3 Sen blev det lite fönstershopping och sen hem.
Nu ska jag ta på mig träningskläderna för snart blir det bodypump!
See yaa

Helgens alla minuter

Så nu har jag ätit mig mätt och har även kört min långa runda övningskörning. Det gick bara bra! Så vad har jag gjort i helgen då?
Fredag: Gick i skolan till typ 16 (fick sluta tidigare :D). Sen gick jag och en klasskompis till först stadsbibioteket i Malmö för att lämna en bok, sen satte vi på oss solbrillorna och gick till där hon bodde då vi köpte pizza och gick in på hemmakväll och köpte godis. Sedan satte vi oss i hennes källare och bara tjockade oss! Samtidigt kollade vi på klassikern " She´s the man". Efter filmen tof jag bussen till Södervärn där Tonnie mötte upp mig så då åkte vi hem till mig. När vi kom hem hade jag riktigt ont i magen så då sa älsklingen att vi kunde kolla på Sex and the city och då blev allt bättre. Haha, nä men lite bättre blev det. Sedan deckade jag i sängen på fel ände av sängen och när jag sedan vaknade la jag i hans famn på rätt sida <3 Hade mardrömmar hela natten, men som tur så fanns underbar brevid mig och kunde trösta mig!
Lördag: Vi gjorde frukost och satte på en film som heter "The count of Monte Cristo". En äventyrsfilm, riktigt bra! Vi hann bara se hälften så vi får se när vi ser resten. Sedan stack jag till jobb och som tur var så gick tiden riktigt snabbt! Jag sprang sen till bussen och tog bussen till Malmö och sedan vidare med tåget till Åkarp. Sen hade jag turen att min och Tonnies kompis hade kört och hämtade mig så jag slapp gå i 30 min :D Väl hemma hos killen så duschade jag snabbt sedan skulle vi bara vila i hans säng, vilket slutade med att jag sov i 1.5 timmar. Vaknade av massa vackra ord i mitt öra från underbar <3 Middag serverades och sedan kom vår kompis och då fick jag välja och då valde jag såklart Sex and the city! Så två avsnitt blev det, sen kom huvudvärken smygades och kvällen tog slut. Vi la oss och vaknade igen av våra alarm som ringde.
Söndag: På helger vill vi alltid komma upp ganska tidigt så vi sätter alarm, men vi kommer endå aldrig upp förrän 1 timme senare xD Vi åt frukost, mjölk med chokladringar! Mums! Sedan blev jag körd till Åkarp igen då jag tog tåget till Malmö och sedan vidare till jobb. Jobbdagen idag gick också snabbt, riktigt skönt!
Pizzan från fredags!
Nu ska jag nog sätta på ett avsnitt Gossip girl och planera lite inför veckan!
See yaa

Paj i stora lass!

Tjabba tjena hallååå. Nä men just nu är jag död. Har som sagt jobbat och på jobbet finns det inte så mycket tillgång till mat, så man äter typ bara frukost på hela dagen, sen när jag kommer hem är jag som ett monster! Maaat!! Men som tur är hade mina föräldar fest här igår så massa fastmat är över! Så nu blir det Köttfärspaj och sedan äpplepaj :D Jag ska snart köra och hämta min syster hos hennes kille och för att jag ska kunna hålla mig på vägen behöver jag mat!
Skriver sen hur min helg har varit!
See yaa!

Min bubbla

Vissa mornar är bara trött på alla tankar i huvet och allt omkring och då stänger jag in mig i min bubbla. Vad för bubbla? Jo min rockbubbla. Sätter på rockmusik på högsta volym, ju hårdare ju bättre. Helst ska de skrika som galningar och låta helt galna!
Idag gör jag det. Har sovmorgon och ingen är hemma och bor ju i ett hus så har inga grannar som klagar ;)
Nu ska jag ta fram min lugnare sida och sticka till min mormor
Seee yaa

Uppdate från mitt golv

Ligger här på golvet och väntar på att en viss kille ska ringa så jag kan berätta om min dag! För idag har varit en händelserik dag! Många privata saker, men jag har också sett till att jag får en fullspäckad helg men en massa roligheter! Det var riktigt länge sedan jag har haft så mycket roligt planerat. Imorgon ska jag ut med hunden tidigt och gå till min mormor och klippa hennes hår. Sen blir det skola, kanske inte lika kul, men endå! Efter skolan ska jag en klasskompis ha myskväll med pizza och ben and jerry! På kvällen möter killen en, vill inte vara ensam i Malmö på kvällen.. Så åker vi hem till mig och sover här.
På lördag ska jag formordligen börja med att köra till jobbet, jobba och sen åka direkt till Tonnie, där det blir mat (kanske) för sen ska vi på grillfest typ tillsammans med en annan friend of mine.
På söndagen kommer jag vakna förmodligen väldigt trött och sen sticka till jobb och KANSKE köra hem från jobb.
Ja det var min kommande helg i korthet :) Efter skolan har jag:
  • Snackat med mina föräldrar om typ allt.
  • Städat köket ( vi ska ha gäster i helgen)
  • Kollat Gossip girl (ofc)
  • Pratat med min mormor
  • Städat mitt rum!
  • Läst bloggar
  • Lämnat typ 1000 meddelande på min pojkväns urladdade mobil, varför? Ja varför inte ;)?
Byeee

Onsdag plus annat

Lite bilder från idag

Jag på bussen in
Min och älsklings godispåse
Nya skjortan! Matchar mitt täcke xD
Den andra tröjan med guldig dragkedja där bak
Skjortan på
Den rosa tröjan på
Puuuuss

Trött och flummig

Nu är jag hemma och är helt slut i kroppen så kan knappt skriva utan att mina armar skakar. Men så himla skönt! Jag stack in till Malmö och gick runt lite i stan och fyndade lite på Vero moda! Bilder kommer sen! Sen handlade jag en sjukt god sallad, från redfellas såklart, min specialare :D Sen satte jag mig i det soliga vädret och åt.
Sen visade sig att underbar var i närheten så då satte vi oss på en buss och körde till närmaste Hemmakväll! Var på riktigt dåligt humör... så här skulle det krängas! Vi köpte 1 kg sammanlagt och satte oss på nästa buss som körde mot migg gym. Han hoppade sedan av för att åka tillbaka, han ville bara hålla mig sällskap en bit. Det var i alla fall vad han sa, jag tror det var för jag hade godiset. Hahaha!
Jag bytte om snabbt i alla fall, sen pumpade jag min kropp till jag inte kunde stå upp utan att skaka!
Haha sen sprang jag till bussen.... och sen cyklade jag i motvid hem... Gaaah vad jag är död just nu, och trött.
Men grejen men när jag är trött är att jag blir flummig och det fick min kompis stå ut för precis på facebook...
Jaa... Hehe... Nu ska jag vila lite, slänger upp några bilder från idag senare ;)

Tatuering

Lätt distraherad eller nått

Dagens...

Fick en uppmaning av min kille att jag inte skulle glömma blogga idag, så då får man ju lyda!
Vakande vid halv 9 ungefär då jag hällde upp en skål med mjölk och flingor och satte mig framför att avsnitt Gossip girl, samtidigt som jag också klädde på mig träningskläderna. Sen cyklade jag till gymmet, använde indoor walking maskinen i ca 20 min för att sedan gå vidare till styrketräningen. Hade inte så lång tid på mig så det blev bara snabbt igenom. Sen blev det en skön dusch för att sedan sticka hem och byta om snabbt, sminka sig, borsta håret, ta på sig solbrillorna och sticka till bussen. På bussen mötte jag min kompis som jag ska åka till Cypern med och är sååå taggad!
I skolan blev det först tyska, prov på onsdag och sen svenska. Vi fick sluta tidigare vilket alltid uppskattas! På Malmö c mötte jag underbar som satte sig tillsammans med mig på bussen och åkte hem till mig. Bussresan var underbar, solen sken hela tiden på oss och vi satt där på bussen och sov/vilade på varandra. När vi kom hem blev det blir Simpsons och lite städning, middag och sedan ett avsked :( Det är det negativa att bo nån timme ifrån varandra med buss. Men vi klarar oss! Det finns ju folk som bor längre ifrån varandra och klarar det med.
Nu sitter jag i ett ganska städat rum och har fixat lite bankgrejer och sånt tråkigt och taggar inför körlektionen imorgon!
Puuuuss

Slut för idag och tack för idag!

Ja då var veckan snart slut och man måste börja om på nytt. Hela helgen har jag jobbat, från fredag till idag. Säger bara att man blir så sjukt trött vistas i sån värme så länge! Men jag börjar bli van, har jobbat där i 3 år nu! Även om jag räknar ner varje gång när jag jobbar när  jobbdagen ska ta slut så älskar jag ändå mitt jobb! Speciellt den 25 när lönen kommer! Mohaha.
Helgen i övrigt har varit ganska mysig, mådde jag inte så bra så det blev ingen skola, missade ändå inte så mycket. På eftermiddagen jobbade jag och mös med familjen på kvällen. På lördagen vaknade vid ca 9 av att en underbar kille kröp ner i min säng<3 Han hade varit i Tyskland och inte kunnat prata med honom. Sedan blev det att köra till jobb, det går frammåt till att ha körkort snart! Sen jobb -> hem och åt en supergod middag! Sen var det Melodifestivalen!! Hela familjen- min syrra+ 2 av min brors kompisar satt bänkade framför TVn. På kvällen chillade jag och älskling och sen däckade.
Vi steg upp ganska tidigt och åt en good frukost som bestod av bland annat varma bullar. Sen blev det att sticka till jobb igen och nu är jag hemma och har precis ätit.
Nu ska jag bara chilla, kolla på Gossip girl som jag har hunnit till säsong 2 redan! Ska även om jag pallar plugga lite till ett tyskprov jag har på onsdag.
Fiiiiin bild!
See yaa

Mitt framtida yrke, Polis

God morgon
Igår efter skolan chillade jag lite och sen var jag ute och sprang. Idag har jag totalt bestämmt mig. Jag ska bli polis och jag tänker inte sluta kämpa föräns jag står där med poliskläderna. I tisdags var jag ju på ett polisinfomöte där jag blev jättetaggad, visst kommer det finnas hinder på vägen men jag är redo att möta dom. Igår när jag satt och pratade med mamma och pappa om mötet och hur jag skulle gå till väga i framtiden blev jag bara ännu mer taggad. Första hindret som kanske inte är så högt är fystesterna, man måste springa 2 km på 10 min och 15 sekunder. Hoppa över och under en 80 cm hög pinne 3 gånger, släpa en 75 kilo tung docka typ 15 meter.
Jag sökte lite på internet, bland annat youtube och kollade när folk övade på testerna och utförde dom.
Jag satte på mig löparskorna och började springa. Jag började springa ca 2 km tog det i lugn takt, bara för att se hur jag ungefär la. 13 minuter. Jag bestämmde mig att pressa mig ännu mer, startade om min räknare på min ipod och började springa igen. När jag hade sprungit 2 km till låg jag på 11 minuter. Yes! Sen körde jag intervaller hela vägen hem.
1 år och några månader har jag på mig. Men nu måste jag fokusera mig på skolan och leva i nuet!

Så himla flummigt

Tråkig måndag

Äntligen måndagen avklarad! Söndagen var underbar! Jobbade hela dagen och sen mötte älskling upp mig, vi började laga mat och sen överaskade mina föräldrar med champange för att fira våra 10 månader!Det blev en riktigt god middag. Sedan la vi oss mätta och belåtna i sängen och kollade på Björnbröder! Bästa filmen ever!
Ever filmen var vi riktigt trötta och somnade. Vid 5 i morse ringde Tonnies alarm, morgonmäniskan som jag är, klev upp och gjorde frukost till honom, uppskattades!
Drygt 2 timmar senare satte jag mig på bussen till skolan, inget speciellt hände förutom att jag typ höll på att somna hela tiden. Men efter skolan slutade inte min dag, då stack jag till körskolan och pluggade lite för att sedan köra. Yey! Men den slutar inte efter där heller, nä utan då var det bara att vandra några meter bort för att jobba över. Idag var det simtävling för mina små barn. Klockan 20.00 var jag äntligen hemma och hungrig som bara den!
Pytt i panna med ägg blev det och nu skypar jag med sööt som snart ska sova :( Själv har man lite sovmorgon och det ska utnyttjas med lite film ikväll!
See yaa <3

10 månader av "Lycka"

Idag har jag och min älskling 10 månader. Jag önskar jag kunde säga att det har varit 10 månader av bara lycka, men inte riktigt så lätt är det. Men jag älskar honom, han är min bästa vän, mitt stöd, min andra del. Vi är inte lika, ett dugg, eller jo vi är lika envisa... vilket inte funkar så bra tillsammans alltid. Men vi kompleterar varandra vilket är helt underbart! Tänkte ha ett litet inlägg här nu för att hylla min pojke som har det lite svårt just nu, visa att jag finns!
Ledsen för cpbilden men han är verkligen till sin fördel här ;) Mycket snygg! Nä men vi båda är galna, lite för galna, men det älskar jag!
En bild från i somras! 2 veckor hade vi varit ifrån varandra och äntligen fick jag se han igen!!
Avslutar med denna bilden. Ville bara säga att jag älskar dig och allt kommer bli okej, tiden läker alla sår, okej?<3
Nu blir det sängen snart, jobb imon, peace out!

Fredag!

Nu har jag ätit frukost, tagit en lång dusch och snart sticker jag!
Byyyee

Wiiiihooo

Jag säger bara ett ord! CYPERN! Äntligen är det bestämt! Jag och min kopis bokade resan till påsklovet idag och det blir Cypern!
Ja i alla fall. Igår tog jag en lång sovmorgon och stag till skolan och genomled den. SEN... Mötte min kille mig vid min skola och så himla skönt det var! Älskar onsdagar! Ja vi stack i alla fall hem till mig och städade lite, hade ett långt snack med min syster. Sedan började det bli sent så vi la in några pizzor i ugnen och satte på TV då det skulle visas Fotboll mellan Sverige och Kroatien! Vi tjockade i oss pizzan, riktigt gott eftersom jag bara hade ätit sallad 7 timmar innan! Vi hann se försnacket tills vi tröttnade och gick in på rummet i stället, då jag fixade ett litet SPA åt min älskling! Sedan kollade vi på en romantisk film för att sedan gå och lägga oss.
Snygga tånaglar fick han!
Sedan fick jag världens finste blommor av älsklingen igår!!! Älskar dom och älskar när han gör sånna impulssaker<3
Sedan hämtade jag ut ett packet igår också. Min tandborste!! Oral B Triumpf 5000! OMG, jag kommer få så fina tänder!
Idag vaknade vi vid 9 och sen stack vi jag till skolan och Tonnie följde mig<3 Hela vägen pratade vi om hur framtiden kommer se ut och så vidare! Älskar verkligen det!
Ja dagen gick fett segt. Lunchen var jättegod! Älskar verkligen sallad! Äter det seriöst varje dag!
Denna är från Redfellas!
Efter skolan stack jag och fikade snabbt med Tonnie och hans syrra för att sedan åka direkt till min kompis och boka biljetter! Wiihoo
Bild från fiiiikan
Nu ska jag chilla lite och sen sova! Immorgon blir det lunch med älskling och sen skooola och sen träffa älskling igen och åka hem till honom.
Puss seee yyaaa

ingridlinnea

Va den du själv hade velat vara bästa kompis med!

RSS 2.0