Ny telefon!

Sitter här med min nya iPhone 4s och kollar på film med familjen; hur många lingon finns det i världen. Imorgon börjar jobbet igen! Det ska bli mycket spännande! Herre Gud vad jag är trött, efter filmen kommer jag garanterat däcka! Kärlek!

Ni kan ju gissa var jag är på väg?






Träningsnarkoman?

Det har varit en riktigt lång dag och är helt slut nu! En gång i veckan har vi heldagar på schemat då vi oftast går från 8-17 och denna dag har vi också idrott och en del dötimmar. Men vädret var riktigt najs idag så la och stekte i solen, eller jag snarare kokade eftersom jag hade tighta svarta jeans på mig, men detta löste jag med att lägga mina ben under skuggan och resten av kroppen i solen ;)
Direkt efter skolan åt jag en snabb macka för att sedan cykla till gymmet och träna BodyCombat i en timme! Säger bara tre ord: SÅ JÄKLA SKÖNT! 
De senaste veckorna har jag blivit helt besatt av träning typ! Mina föräldrar kallar mig träningsnarkoman och de på gymmet hälsar nu med mitt namn. 
Men jag har också märkt att för varje vecka blir jag bara starkare och starkare och snart slår jag killen i styrka. När han numera brottar ner mig brukar jag oftast komma ur snabbt. 
I maj ska jag springa 2.1 mil, jag måste vara vältränad!
Jag har fyllt på med en massa nya träningskläder och snygga träningsskor och jag älskar det!
Jag tycker bara att det är helt sjukt! Visst jag har alltid gillat att träna men idrott var inte favoriten på grundskolan och verkligen inte att springa. Men nu?? Nu njuter jag om jag får 30 min på löpbandet, helt underbart!
Nä nu måste jag sova.
Kärlek till er alla!

Andra veckan nu dåå

Ja måndag igen och ny skolvecka!
Kärlek till er!

Fösta lektionerna

Snart är ju veckan slut! Gud vad skönt! Igår hade jag första Engelska C och Psykologi B lekrionen. Efter skolan mötte jag upp Louise i stan då vi kollade runt lite och på både Malmöfestivalen och i stan. Sen slutade det med att vi spontant bestämmde oss för att se på bio, det blev den snövit filmen. Den var jättebra!
Sen blev det sista bussen hem för att direkt lägga sig och sova.
 
Idag har jag min första Religionlektion och sen ska jag ha datorkunskap också, men det har jag redan läst ett halvår på min gamla skola, men man måste ju tyvärr läsa om.
 
Nu ska jag fixa en god frukost och sen sticka till skolan. Efter skolan hade jag bestämmt med den kompis, men det verkar inte bli något så jag får se hur det blir.
 
Kärlek till er alla!

Storshopparen!

Mums! Sitter och äter mörk choklad med blåbärsbitar i!
Jag har varit hos tandläkaren idag, sista undersökningen som är gratis, sen får man börja betala! Som tur va hade jag den bästa kategorin man kunde ha. Det fanns en skala mellan 1-10 och ju högre siffra man får, ju mer i månaden måste du betala och jag fick 1, så jag betalar inte så mycket!
Efter tandläkaren stack jag till ica och köpte chokladen. Sen när jag kom hem åt jag hallon, mango och delade chokladbitar och med lite mjölk i en skål. Mums!
Jag missade skolan idag pga tandläkaren och vi skulle paddla idag! Men jag har blivit jätteförkyld och har ont i hela kroppen, så det var kanske ändå tur. Däremot kan man lugnt säga att min plånbok har fått sota för det...
Ledig tid+ dator+internet+bra nätshopping = inte bra för plånboken, däremot superbra för garderoben! Eller nja, inte för den heller för inget för plats, men superbra för mig i alla fall!
Nelly.com och sportamore.se
 
Sen plus att jag fick ett sms idag att min andra leverans från sportamore där jag beställde 2 sportbehåar och 1 linne
Herregud, det är ju över 2000 spänn på över 3 dagar!! Men träningskläder är faktiskt jättedyrt plus att jag köpte ett par easytones! Om man istället räknade ihop vad allt egentligen skulle ha kostat! Räknade precis ut på hur mycket jag sparade på det och det blev 2150 kr!! Det är ju lika mycket jag handlade för!
Jaja! Nu ska jag bara ta det lugnt och kolla lite på tv! Slutshoppat för min del.
Kanske borde sticka till ICA och hämta ut paketet?
Jag får se hur jag gör!
Ha det bra i alla fall!
Kärlek!

Dan före dopparedagen

Nä håller med att uppdateringen har sugit dessa dagarna men det har faktiskt varit de 4 sista dagarna på mitt sista sommarlov så jag har bara velat njuta. Jag har bland annat dessa dagarna
  • Varit ute med min killes båt tillsammans med hans pappa och vi var ute en hel dag på vattnet, grymt mysigt!
  • Varit en dag på Tivoli i Danmark med min klasskompis
  • Varit på föreläsning med mitt jobb där vi även gjode sånna utmaningar som fångarna på fortet typ
  • Chillat, ätit god grillad middag varje dag och självklart har ett pass Bodypump klämts in ;)
Så nu sitter man här dagen innan första skoldagen och känner att livet är helt okej. Börjar inte förän sent så ska köra ett TRX pass innan skolan. Ska träffa några tjejer från klassen och äta lunch på redfellas innan vi tillsamamns sätter våra fötter in i skolans lokaler.
 
Just nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, funderar på att städa lite...? Eller kanske låta tiden gå framför TVn?
Eller bara sitta framför datorn och göra allt och ingenting?
Ja nått kommer jag på i alla fall!
Vi höres och synes amigos!

Att vakna kär

Åhhhhhh skrev ett inlägg men det försvann!!! Så störigt!
Vaknade i alla fall bredvid en varm kropp i morse. Det är den bästa känslan! Att vakna och kunna borra in sitt ansikte i HANS nacke och bara somna om.Ännu bättre att vakna upp av att HAN pussar en på pannan och säger "godmorgon älskling". Längtar till framtiden då jag kan uppleva detta varje dag<3
Annars har jag varit på stranden idag med hunden där hon fick springa av sig och bada lite. Nu är jag hemma själv och tar det lugnt.Men ikväll blir det annat!
Har precis bokat ett pass!

Vilken natt!

Ojojoj säger jag bara! Vilken natt det var igår! En underbar fest som totalt spårade ut för min del och många andra på festen också. Jag hade underbart kul, kanske för kul vilket jag har fått sota för idag. Jag överdriver inte att jag fortfarande 27 timmar efter att jag har druckit mitt första glas vin, känner jag mig fortfarande helt snurrig. 
Idag har jag förutom att försöka att överleva, firat min systers födelsedag med vår mormor. Snart kommer underbar och underhåller mig lite och imorgon ska jag på ett möte sen är det fest igen!!
Såhär såg jag ut när mormor var här, men nu har jag hunnit duscha så nu klär mjukiskläder min kropp.
Har märkt att jag ser helt brun ut på bilderna, men känner mig inte så brun xD

Dags segling!

Jag är kär! Fast denna gången är det i en tv serie. Den är dansk och på svenska heter den "Den unga överklassen" och den kan man hitta på Kanal5.se´s play. vaknade 7 i morse och kokade en kopp grönt te och bara njöt av detta underbara program!
Kvällen igår var föresten underbar! Vi åt underbar mat och filmen var awsome!! Det var föresten den nya Batman filmen. Har inte sett de andra 2 filmerna men det gick bra ändå. Jag var väl i säng drygt halv 1, så tyvärr har det inte blivit många timmar.
Idag står segling på schemat. Hela familjen ska ut med vår båt och segla till Klagshamn och fika lite där och sen seglar vi tillbaka. Det är första gången hela familjen är med men jag tror det kommer gå super!
Efter seglingen blir det fest i Lomma. Eller ja, släkt och vänner till familjen- fest. Tonnie fyllde år för drygt en vecka sen och nu ska vi fira! Och jag vet att vi kommer fira hela natten ;)
Imorgon blir det en sovmorgon antar jag sen är det dax för min syster att firas!
Nä nu måste jag förbereda mig!
Kärlek!
En bild från förra gången jag seglade!

Systern 16 år!!

För det första vill jag säga grattis till min syster som fyller 16 år idag!!! Jag har gett henne en present och nu ska vi snart äta glass med jordgubbar och ikväll blir det resturang och sen bio! 
Igår var jag i Lomma hos killen då vi för det mesta städade och chillade. På kvällen kom hans två syskon hem från Holland + 2 kompisar, så hela kvällen satt jag helt ensam helsvensk medans alla babblade. Men hade kul ändå! Efter att ha varit tillsammans med min kille i snart 1.5 år så har jag snappat upp en hel del ord och jag förstår oftast hela sammanhang. Sen kan jag ju tyska och jag tycker att det likar en del varandra. Sen finns det ju engelska också. Jag hade i alal fall jättetrevligt och eftersom systern fyllde år idag skulle jag ta den första bussen hem vid 6. 
Jag vaknar av att det ringer och jag tänker gud vad snällt att mina föräldrar väcker mig men när jag ser på klockan är den 7.30!!!! Jag gråter halvt fram att klockan inte har ringt och pappa säger att det är lugnt. 
Så jag sov till 10 och sen åkte jag hem. 
När jag kom hem tog jag min present och gick in till min syster och sjöng själv för henne och sa förlåt, men hon sa att det var lugnt och blev glad för presenten!
Nu har vi suttit och kollat på filmen braidsmaids i min säng och nu ska vi som sagt äta jordgubbar så allt är toppen!
Passade på att måla mina naglar svart när jag såg filmen ;)
Love!

Mina fina ring

Stod i typ 30 min och valde och så blev det denna. Jag tycker att den passar både till vardag och fest.
Nu tar jag snart bussen för att träffa min pöjk, jag får se om jag stannar över eftersom min syster fyller år imorgon så då måste man ju sjunga för henne på morgonen. Fast om jag känner henne rätt så vill hon inte bli väckt för tidigt så jag kanske hinner ta en tidig buss hem!
Seee yaa

En vanlig torsdag

Haha, jag älskar att jag var tvungen att kolla upp på datorn vilken dag det var! Då är det somarlov!
Upplevde den bästa känslan när jag vaknade, träningsvärk! Nä, men nästan. Det känns att jag har tränat 4 pass på 2 dagar. Idag blir det vilodag i alla fall. Ska nog träffa min käresta idag, har nu haft 2 stilllsamma dagar utan honom ;) 
Vaccinationen gick föresten jättebra igår, är så stolt över henne. Efteråt fick hon ett gott ben som hon kunde gnaga på när jag och min mor lunchade lite. Jag hann även med att köpa en riktigt fin ring. Den är i guld men två lövblad på. Jag kan visa sen.
Nu ska jag kolla på lite program från Nat Geo Wild som jag spelade in igår. Det handlar om djur som är livsfarliga, eller snarare insekter.
 

Good morning sunshines!

Efter en skön sovmorgon,är jag nu vaken med massor av energi! Idag ska jag mest ta det lugnt. Det enda jag har planerat är att jag ska köra Bianca till vetrinären där hon ska vaccineras. Sen funderar jag på att kanske köra Zumba ikväll, eller rättaresagt jag SKA köra Zumba ikväll. Så nu har jag bokat!
Annars hade jag bara tänkt att vila upp mig inför skolan. Jag måste verkligen varva ner efter att ha jobbat hela sommaren. 
Just nu kollar jag på Docters och äter världens godaste frukost. Lättfil, skivat äpple och kanel <3
Jag funderar på att ha en liten typ "SPA-dag". Ta ett bubbelbad, måla naglarna, ha i en djup inpackning och bara chilla. 
Nä nu börjar batteriet ta slut!
Massor av kärlek från Mig <3

Fitspo

Sitter och taggar till ikväll !!!

Home sweet home

Nu är jag på hemmaplan igen och nu är jag det för gott! Sommarjobbet är slut och jag har även hunnit med en weekend med min älskade kille i Stockholm. Han fyllde år nyligen, så det var min present till honom. Vi har varit på Gröna Lund, varit i gamla stan, shoppat lite och sen var vi vid globen. Sen sista dagen träffade jag två gamla vänner som jag träffade när jag var på språkresa 2009!
Just nu kollar jag på Top model och äter lite lunch. Jag har redan hunnit med en städning på mitt stökiga rum som jag seriöst inte har städat på hela sommaren! Nu ser det i alla fall helt okej ut i alla fall.
Ikväll blir det dubbelpass på gymmet. Först TRX och sen Indoorwalking!
Nu har ju solen också börjat titta fram!
Pussheeeeej

ingridlinnea

Va den du själv hade velat vara bästa kompis med!

RSS 2.0