Det finns inget bättre än...

Hemmagjord laxsallad
En full fruktkorg
Underbar träning
Goda avokadomackor
Grönt te
Underbara vänner och mysiga översovningar
Min underbara kille <3
Känslan av nyklippt hår!
Att få bara sitt egna knäppa jag
 
Det finns ju såklart 1000 saker till!
Godnatt!

 

On my way!

Vi har fått drygt 11 timmars sömn och nu är vi på väg på äventyr! Vi ska bland annat till Ikea och träffa några vänner. Ikväll blir det jobb och sedan imorgon är det ju fredag!
Har på min fina ring som jag köpte till mig själv i belöning efter att ha jobbat hela sommaren. Den var riktigt dyr men lätt värd varenda krona!

Onsdagsmys

Har haft en lång dag idag med först träning och sen skola men nu är det slut och jag kan spendera lite tid med fina killen. Han har till och med lovat att jag får kolla på vilket serieavsnitt jag vill och han lovar sitta med! Lyx!
Vad ska jag välja nu då? Sex and the city, vampire diaries, gossip girl, ugly Betty eller kanske one tree Hill?
Imorgon är jag ledig!

Gårdagens fångst

Är så nöjd över allt jag köpte! Speciellt min underbara smyckehängare från Lisbeth Dahl. Älskar hennes design! Köpte även ett starterpaket från Clinique, så ska testa det i några veckor nu! Resten är strumpor och trosor från H&M, jeans från bikbok och schampo från Nak
Och filmen var föresten super! Fast det var typ inget folk men det gjorde inget för oss ;) så fötterna åkte upp på stolen framför

Shopping

Sitter just nu på espresso house med fina Louise och myser. Vi har shoppat lite tillsammans och innan det shoppade jag lite själv. Har även hunnit klippa mig!
Nu ska vi fortsätta shoppa innan vi går på bio!

Helt slut

Helt slut! Man borde ju få lov från en veckas lov! Har i alla fall haft ett i underbart lov och ett par underbara dagar med mina vänner och såklart fina killen! Just nu har jag typ låst in mig på mitt rum, har städat lite och förberett inför imorgon. Men orkar inte vara social just nu. Helt sjukt! Hela veckan har jag gjort det som har fallit mig in, visst har jag haft en del måsten. Men jag har gjort det mesta för jag har velat eller känt för det. Jag har gått runt i egna tankar och hittat mig själv lite. Samtidigt har jag träffat tonnie nästan varje dag vilket har verkligen bara har gjort gott för vårt förhållande. Blir bara mer och mer säker att jag vill fortsätta spendera varje dag med honom. Men nu.. Nu är det precis som bubblan har spräckt och jag är tillbaka igen. Jag bor inte med honom, bor med min familj där du inte kan vara egoistisk. Det finns 4 andra att tänka på och inte bara mig själv och ibland tonnie.
Jag älskar min familj och mitt hem och allt men känner mig bara så kvävd just nu.
Imorgon går jag väl upp, skola, träna och sen fortsätter samma schema på tisdagen, onsdagen och så vidare. Jag säger inte att jag begär lov varje dag men det är så skönt att bara vara inne i sig själv och välja själv vem du vill och kan släppa in, men nu imorgon kan jag inte välja.
Jaja nu ska jag släcka ner i rummet lite och ringa underbar så kanske han får mig på bättre humör.
Bild på de nya jeansen jag köpte plus ett vårit nagellack!

Snart helg

Hade en underbar kväll med en massa snack och skratt med mina tjejer. Vi la oss vid 3 och vakande inte förrän typ 13 dagen efter. Men vi åt i alla fall en mysig frukost och sen följde jag med Ida till Malmö när hon skulle hem. Jag hittade ett par jeans på vero moda som fick följa med mig hem! Perfekt till våren!
Jag och tonnie har förresten bokat en resa till Holland i 1 vecka nu i vår! Bara en månad dit!!
Idag har vi varit på lite ärenden och ikväll får jag se vad vi gör!

Girlsnight!

Har tagit det lugnt hela dagen och spenderat några timmar med min mormor och sen nån timme med gossip girl. Nu sitter jag och väntar på Sara. Sen ska hon, jag, Emma och Ida ha en riktig tjejkväll och totalt FF. Inte för att vi inte gör något vi inte bör göra utan mest för att resten av familjen ska slippa höra vårt skrik ;)

Sjuk

Ja lever sportlovsdagarna eller ja jag lever inte riktigt fullt. Är typ sjuk. Har varit förkyld sen festen och jag har börjat att få ont i lungorna. Jag var hos läkaren igår men hon sa att det inte var några problem men jag har så ont och jag kan knappt gå eller andas utan att vilja börja gråta. Är glad att jag har en bra kille som kan stå ut med mitt gnäll och ge mig medicin.
I alla fall så firade vi att Tonnies mamma som fyller 50 idag och sen följde jag med han till jobbet. Efter det bjöd min farmor och faster mig på lunch och bio!
Nu ska jag sova om mina lungor tillåter det vill säga...

Tonniedagar

Har spenderat de sista dagarna med tonnie och kommer få stå med han i en vecka till ;) Nä det är faktiskt sjukt skönt!
Ska ju spendera 4 veckor med han i Thailand så måste ju börja öva.
Vad har vi gjort då? Ja vi har firat alla hjärtans dag i typ 3 dagar och sen har vi varit på en spårad fest. Igår jobbade jag medans Tonnie tog hand om vår sjuka hund. På kvällen gjorde vi egen sushi och krängde B&J och kollade på en gång i Phuket och längtade efter när vi själv befinner oss där.
Nu har han gjort en supergod frukost innan jag åker och jobbar igen.
Efter festen började jag känna mig lite sjuk. Har ont i halsen och förkyld. Det blev ganska mycket springandes ut och in ur bastun som vi var i på festen.

Lilla alla hjärtans dag!

Ja imorgon när det egentligen är alla hjärtans dag så går tonnie i skolan och när han är färdig börjar jag jobba så vi hinner inte "fira" så mycket. Så därför har jag planerat massa överraskningar för ikväll istället! Gud vad jag längtar!
Men först är det skola....
Men ja den som väntar på något gott väntar aldrig för länge <3

Fina tisdag

Väntan

Hela dagen har jag väntat och väntat och nu sitter jag här på Malmö c och snart kommer min underbara kille <3
Tur att Malmö c har öppet för annars hade jag seriöst frusit ihjäl!

Läggdags

Det har varit en lång dag idag med massa jobb och annat kul. Glömde att ta med lunch till jobb så mitt blodsocker var inte det bästa när jag kom hem men det blev bättre efter en god middag och roligt sällskap med Louise!
Nu är jag helt slut och lägger mig ganska "tidigt".
Kanske body pump imorgon?
Saknar min kille så får krama kudden jag fått av honom extra hårt ikväll!
Men imorgon åker han hem igen som tur e <3
Godnatt!

Mitt sminkbord

Före och efter

Lördagsysslor!

Precis tränat och nu frukost och sen jobb!

Bullshit

Andas in och andas ut.
Så.
Det finns så mycket skitsnack men jag har bestämt för att inte bry mig. Varför? Ja jag orkar helt enkelt inte lägga någon energi på det?
Allt är så löjligt! Jag bestämmer själv hur jag vill ha mitt liv och skitsnack är inget jag vill ha? Så lätt är det.
Så den som försöker snacka massa skit, låt bli för jag bryr mig inte längre.

Instagram

Precis som alla andra här i världen (eller ja typ alla) så har jag ju såklart instagram!
Jag postar mest träningsrelaterade bilder men man får gärna kolla in den

http://instagram.com/somminegenskugga
 
Några av bilder jag har lagt upp!
 

Löparrunda

Ledig idag eftersom lektionerna blev inställda, så tog en sovmorgon och kollade lite ugly Betty innan jag satte på mig träningskläderna och gick ut i det snöiga vädret för att springa av mig lite. Det blev drygt 40 min löpning och 20 min styrketräning på vår terrass. Nu har jag duschat och satt på mig myskläderna igen. Ska städa lite på rummet annars hade jag inte tänkt att göra så mycket mer idag!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3277159/images/2013/pic_5114f6c3e087c31772a9944d.jpg" class="image">

Snart helg igen!

Jobbade som sagt extra igår och när jag var färdig sprang jag till bussen för att inte missa den. Vid ca 20 var jag hos tonnie då vi åt och jag hjälpte han att packa det sista innan han åker upp till Stockholm som han gör idag. Han har tyvärr lite ärenden att fixa där uppe.
Men jag fick i alla fall min dos av Tonnie så jag ska klara mig hela helgen!
Vid ca 8 pussades vi Hejdå, då han skulle till skolan och jag skulle hem eftersom jag är ledig idag!
Så nu har jag precis ätit en mysig frukost med mamma och så ska vi snart åka iväg för att handla lite saker!
Ikväll blir det jobb igen och imorgon är det äntligen fredag!!

Le miserables

Efter skolan blev det lite shopping med bästa Louise. När vi blev hungriga satte vi oss på favoritresturangen jensens bøfhus, ofc!
Där satt vi i 3 timmar och bara snackade och åt!
Vid 21 började bion och bussen hem gick inte hem förrän 00.10!
Så det blev inte så mycket sömn för mig i natt eftersom jag gick upp 6 i morse!
Idag är det först nu skola, hoppa in som vikarie på jobb och ikväll för jag pussa på min kille igen!
Köpte förresten linnet som jag har på mig på bilden! Riktigt snygg!

Skakiga ben

Steg upp tidigt i morse för att fixa en god frukost och för att sedan springa iväg till gymmet. Där körde jag 1 timme svettigt och jobbigt bodypump pass. Men träningen slutade inte där inte. Sprang hem med mina sönderpumpade ben som inte riktigt ville hänga med, men jag förstår dom;) väl hemma varvade jag ner med lite styrketräning på trädäcket på terassen.
Sen blev det en lååång välförtjänt dusch och för att sedan slänga sig i sängen för top Model!
Nu är jag på bussen till skolan då jag bara ska ha foto och så kanske det blir bio ikväll!

Done!

Så, ännu en måndag avklarad! Tänkte egentligen ut och springa i morse men jag var så trött och sängen var såå skön! Men efter en timme kunde jag inte ligger kvar längre.
Skoladagen gick helt okej. Avslutade med idrott där vi lekte hela lektionen vilket var så roligt!! Så kul att kunna skratta tillsammans med sin klass!
När lektionen var slut ringde Tonnie och sa att han längtade efter mig så mycket att han hade ont i magen och kan ju inte låta han där och må dåligt! Så åkte hem till honom och var där i drygt 1.5 då han fick en dos av Linnéa, innan jag tog bussen hem. 
Hade tänkt att springa nu när jag kom hem i stället men det är ju värsta stormen ute så det blir träning imorgon stället!!
Nu väntar jag på att killen ska logga in på sin skype så vi kan titta lite på Thailand!!
Imorgon har jag lååång sovmorgon!
Kärlek!

Söndag

Det blev ganska sent igår som för övrigt var jättekul! Blev även några fina minnen under stjärnhimmeln<3
Så det blev sovmorgon idag vilket behövdes! Vi gick i alla fall upp och gjorde frukost till familjen. Vi snackade om hur vi skulle göra i framtiden, vill så gärna ha ett eget ställe med Tonnie nu men man har ju inte råd till allt. Den som väntar på något gott väntar ju aldrig för länge! 
Sen fick vi lite bråttom när vi märkte att jag började jobbat om 30 min så då fick vi snabbt ta bilen och jag lämnade av Tonnie vid bussen.
Jobbet gick ganska bra idag, tiden bara flög iväg vilket var riktigt skönt för ibland kan det bli så segt i värmen.
Nu har jag börjat på maten till ikväll så hoppas den blir god!
En bild från i somras. Tonnies vs mina strumpor xD

Flytt

Är i hos en kompis till mig och tonnie och hjälper en kompis till oss som precis har flytta ihop med sin tjej. Ikväll blir det melodifestivalen här! Vi blev så sugna nu när vi kunde ha något eget så vi skrev i oss i kön direkt!! Så fin lägenhet!! Åhh längtar så mycket!!

När man inte kan sova

Precis hemkommen från en helt underbar utekväll! Nu ska jag sova i några timmar innan det blir jobb och sen kommer älsklingen hit! Sitter och kollar på bilder på oss och lyssnar på låtar som påminner mig om honom, då somnar jag fint efterråt!

Denna låten spelade Tonnie för mig första veckan vi var tillsammans <3 Det är fortfarande min favoritlåt som påminner om oss.
Här är också några låtar som får mig att tänka på mig han <3
GMPresents & Jocelyn Scofield – Skyfall
Petter – Längesen
Taylor Swift – Love Story
Cornelis Vreeswijk – Till Linnea via Leonard Cohen
Maskinen – Kärlek Vid Sista Ögonkastet
Kent – Utan dina andetag
Eddie Vedder – Guaranteed
Cornelis Vreeswijk – Tomtebloss
Ludovico Einaudi – Passagio
Åhh så många minnen <3
Nä nu ska jag sova så timmarna flyger så jag får träffa han!

Babel!

Taggar inför utgång med tjejerna!!!

ingridlinnea

Va den du själv hade velat vara bästa kompis med!

RSS 2.0