Skolan!

Nä nu får jag åka till skolan. Min mage vill fortfarande inte, men vad ska jag göra? Jo jag tar med mig ett helt paket proviva till skolan! Även om jag inte känner att det hjälper så mycket så är det i alal fall något som jag vet inte ger negativ effekt på magen, och jag måste ju få min energi någonstans ifrån!
Jag får i alla fall se hur det går i skolan idag. Magen kan jag nog klara av men om jag inte äter blir det nog svårt att koncentrera sig.
Om allt går bra idag också så ska jag sova hos killen ikväll!
Kärlek till er alla!

Rosa bad!

Efter att ha kollat på en massa CSI avsnitt och gårdagens Xfaktor så bestämde jag mig för att ta ett bad. Vilket jag inte borde gjort. Har inte ätit på hela dagen och har nu feber också så kände mig svimfärdig hela tiden. Men jaja, känner mig fräschare i alla fall;) sen skar jag mig för första gången när jag har rakat mig

Sjuk

Var på en helt underbar fest hos min klasskompis Hedvig i lördags och åt en massa god mat! Men när jag vaknade på söndagen så hade jag jätteont i magen, men tänkte mer att det var stress eftersom jag skulle först behöva åka hem och jobba och sen åka direkt från jobbet till kalas i Lomma. Hade inte heller så mycket tid att äta under dagen så när jag kom till kalaset var jag jättehungrig, men det hjälpte inte att jag åt, fick bara mer ont i magen. Så när jag skulle åka hem från kalaset så körde Tonnie i stället för jag. När jag kom hem berättade mamma att jag hade nog samma sjukdom som resten av min familj har haft de senaste veckorna, så det blir att stanna hemma från skolan idag. Men förutom att det gör ont i magen jag bara andas så går det ingen nöd på mig. Systern har spelat in massor av CSI avsnitt som jag älskar mer än mest !

Fredag!

Äntligen fredag!
Nu ska jag in till Malmö och jobba med mitt PA hela dagen typ. Ikväll kommer min kille hit <3

Godmorgon

Godmorgon! Hade egentligen sovmorgon men hade mardrömmar hela natten. Så nu sitter jag i soffan med täcket och kollar film! Tränade bodyattack igår och det känns i hela kroppen! Har aldrig tränat det förut men så galet det va!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3277159/images/2012/pic_505953e19606ee48b9658165.jpg" class="image">

8 månader kvar!

Tjo! Vädret kunde ju inte bli sämre, men är ändå på bra humör eftersom jag har sovmorgon idag! La mig ganska tidigt också igår så vaknade vid drygt 8 och var utvilad, så då drog jag med mitt varma täcke till soffan och kollade på xfaktor från igår som jag missade. 
Jag sprang föresten 1 Mil i söndags! Men det gick jättebra, så jag tror att jag ska göra det 1 gång i veckan. Börjar bli lite nervös nu inför Göteborgsvarvet då jag ska springa mer än dubbelt så långt! Men allt kommer lösa sig. Räknade precis ut att det är exakt 8 månader kvar!


En bild från innan jag sminka mig och en efter... Man ser ingen skillnad xD

Ute och ränner!

Ja då har man ätit en underbart god middag och nu ska jag ut och springa! Har köpt sånt band som man kan sätta runt armen med min Iphone och har laddat ner runkeeper och nu laddar jag över massor med musik från datorn till mobilen så nu kan jag köra hårt!

Helgen

Är på min sista jobbdag för denna helgen, jobbade i fredags, igår och nu idag. Räknade att det blir ca 850 kr bara för denna helgen:D
Annars har jag denna helgen varit på strandbaden, haft en mysig kväll med föräldrarna och killen!
Efter jobbet ska jag nog ut och springa eller nått;)

Superdag!

Tjo! Sitter hos tandläkaren i Lomma, men det är inte jag som ska kolla tänderna;) Det är killen mins tur! Jag har sovmorgon så sticker till skolan efter detta.
Efter skolan, har bara 2 lektioner sen ska killen bjuda på lunch på jensens bofhus! Så mys!
Senare kommer syrran in till Malmö då shopping står på schemat! Lite senare kommer vår kompis också in! Så det vill säga en superdag !
Kärlek till er alla!

Ny hårfärg!

Här sitter jag med fötterna i badet. I håret har jag toning och på ansiktet har jag en läskig grön mask! Har varit i skolan hela dagen och sen mötte jag upp min kompis Louise för att gå lite i stan. Vi ska se matchen som Sverige spelar ikväll och jag tänkte fixa med håret innan!
Har även varit på telenor idag och typ klagat lite. Fick min första räkning men de hade lagt till saker som skulle ingå som de tyckte jag skulle betala för men nu är allt löst!
Imorgon är det onsdag och skola som vanligt men onsdagar är ju en speciell dag eftersom det betyder att jag får sova med min älskling igen <3
På torsdag är det skola och sen ska jag och systern gå i stan;)
Nä nu ringer klockan dax att skölja ur! Vi får se hur det blir!!!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3277159/images/2012/pic_504fa2b49606ee5e52e7a1e4.jpg" class="image">

Jobba jobba jobbaaa

Är på jobbet men har lunch nu. Det är så härligt väder vilket är super eftersom poolen jag egentligen jobbar renoveras så ska jobba ute i en pool till november... Men än så länge är det bra väder men får se hur det går om några veckor!
Efter jobbet sticker jag till Lomma för att träffa min underbara pojkvän <3
Fick precis reda på att vi och hans familj ska först äta en god middag och sen åka till Malmö och bowla! Så himla kul!
Denna helgen har varit kaos av många olika anledningar och jag mår skit av det men med en sånhär kväll inplanerad mår jag mycket bättre!
Nä nu ska jag njuta lite av min lunch innan jag ska jobba i 1.5 timme utan paus.
Kärlek till en alla!

Suger beroende

Filmen var helt underbar! Imorgon ska jag söka på allas hans låtar och bara njuta!
Här kommer lite nytagna bilder innan jag ska däcka i sängen ;)
Godnatt!

Bokat!

Jag bestämde mig för att åka hem istället och såklart så när man sitter på bussen och har tråkigt så bokar man ett killerpass. Äh det ska bli skönt att röra på sig innan man ska sitta stilla på bion!

På bussen

Sitter på bussen in till skolan och lyssnar på ljudbok "jag är Zlatan ibrahimovic ". Jag tycker att den är jättebra eftersom man får en helt annan bild av honom!
Jag börjar skoldagen med datorkunskap där vi kollar på film och sen blir det en god lunch för att sedan ha 1.5 timmes lektion av religion. Efter skolan ska jag träffa en kompis och ikväll ska jag och pappa gå på bio. Tror den hette något med sugar man.
Bion börjar vid 21 så då var det tur att jag hade sovmorgon så jag klarar hela dagen!
Imorgon ska jag jobba med mitt projektarbete innan skolan börjar med min klasskompis som jag har projektet med, vi ska skriva en bok. Sen går jag i skolan till 17 och då åker jag till Lomma för att sova hos killen som jag för övrigt typ inte har sett på hela veckan!! Han sov hos mig i tisdags, men han kom 22 på kvällen och sen stack på morgonen.
Men imorgon får vi ta igen all tid!
Nä nu är jag snart framme, bilden är från i tisdags eftersom jag inte direkt vill sitta och ta bilder på mig själv här på bussen ;)

Äntligen

Nu har hon äntligen kommit och nu ska vi kolla på Irene huss och jag ska dricka mitt goda gröna te <3

3 små steg

Ligger i sängen och väntar på min syster som är den segaste systern i hela världen!! Jag lovar!! När hon säger att hon ska komma tar det typ 1 timme för henne. Sa till henne för 10 min sen att hon skulle komma in på mitt rum och har hon kommit? Nej! Det är typ ett steg ut från hennes rum, ett steg åt höger och sen ett steg in på mitt rum. 3 små steg!!! Nä nu får jag gå de 3 stegen och säga till henne! Men kärlek till er alla, kärlek är i alla fall en sak inte min syster ska få!

Sista 30 minuterna

Ligger här i sängen och tillbringar de sista 30 minuterna med killen innan han åker hem och jag ska jobba. Är faktiskt lite nervös inför jobbet, men det kommer säkert gå jättebra :)
Ville också bra säga att jag älskar min nya telefon!!

ingridlinnea

Va den du själv hade velat vara bästa kompis med!

RSS 2.0