Vad som händer när man får Internet efter en hel sommar på kollo!

Hej. Sitter här på mitt rum och har fått tag på Internet! Gissa vem som kommer sitta uppe hela natten.... Sen dessutom har jag precis tagit upp min dator hit så ni kan ju också gissa vem som bara sitter och nördar sig framför datorn när man har ledig tid... Jo, jag! Sen ännu värre!! Jag glömde ta ut Sims 3 skivan ur datorn, så ni kan ju gissa igen vem som sitter och spelar hela tiden!!? Fast jag har glömt bort den bästa funktionen på min dator! Min kamera, så här kommer lite(???) bilder på mig just nu. 
Ja, en lärdom till er gott folk, ge aldrig internet och en dator till en tjej som har varit på kollo hela sommaren!!

Inspo

Alla bilder är från weheartit

Gröna monstret!

Frestande träningscykel!

Goodmorning sunshines! Vaknade innan 8 av att pappa sa mitt namn. Helt sjukt att man kan reagera när man ligger och sover! Jag la mig i alla fall i soffan och vaknade upp lite. Jag ligger fortfarande i soffan och tänker typ göra det hela förmiddagen. I eftermiddag ska jag på bio med min mamma "Inte ens det förflutna" heter den. Det är en svensk thriller men tror den är jättebra!
Är så sugen på att träna, men har tränat nästan varje dag nu, åhhhh vill träna, träningngscyklen är 1 meter från mig... ähh jag tror jag hoppar upp på den lite!!
Puss haaaaj!

Glossybox

Så, då har man gjort lite vettigt idag iaf. Vaknade och chillade lite framför tvn och nu de senaste 2 timmarna har man köttat på gymmet. Jag älskar att när man sätter på musik i öronen så kommer man in i sin egna bubbla och inget kan krossa den. Man pratar inte med någon, det är bara sig själv, det kallar jag verkligen egentid! Nu ska jag äta lite lunch med Mamma och min bror sen ska jag träffa en efterlängtad kompis! 
Har föresten beställt en sak, Glossybox! Det är en box med skönhetssaker man får 1 gång i månaden, det verkar helt underbart! Kan skriva om det mer när jag får den :D!
Nä nu ska jag äta och kolla på biofilmer eftersom jag ska bjuda min mamma på bio imorgon :D!
Seeeee yaaa
Min bror i kylskåpet bakom mig xD

Utkast: Jul. 18, 2012

Just nu sitter jag helt avslappnad i soffan och kollar på mitt favoritprogram, 112 på liv och död! Jag blir så taggad på då om jag en dag själv får bli polis! På ett sätt är det läskigt, men det blir jag bara mer taggad över. Jag och min bror har varit på bio och jag som numera har körkort körde ju dit ;) När jag kom hem satte jag mig på träningscykeln. Nu ska jag nog koka lite grönt te och ta det lugnt!

Sjung om sommarlovets lediga dar!

Heeej!
Nu är jag ledig igen! Eller ja kom hem i söndags kväll, men sen dess har dagarna bara rullat iväg! Igår var jag på kiviks marknad vilket var jättekul, men det var så mycket folk! Hade en stickad tröja på mig  och jag fastnade verkligen i allt! Till och med personer så jag bara "ursäkta jag tror jag har fastnat i din tröja" och försökte jag dra loss trådarna... Så pinsamt! Jag brukar inte ens gilla att gå på Malmöfestivalen pga allt folk och detta var ungefär samma känsla!
Men som sagt för övrigt var det kul, åkte en sjukt ball karusell, köpte brända mandlar, slösade typ 100 spänn på sån krok sak för att ta upp nallar och andra sånna lotter och lyckohjulet.När jag kom hem satte sig jag och killen och började spela monopol tills några timmar efter jag inte orkade mer (inte för att jag höll på att förlora, snarare tvärt om).
Just nu ligger jag och väntar att killen ska vakna... Vi la oss vi 22 eftersom jag alltid lägger mig vid den tiden på jobbet och såklart vaknar jag vid 8.30 då jag även brukar stiga upp. 
Jobbet har sina fördelar när det gäller alla rutiner!
  • Jag är ute varje dag och typ hela dagen
  • Jag har fasta tider jag sover 22-8.30, dvs att jag sover typ 10 timmar
  • Jag äter på fasta tider, frukost 8.30, lunch 11.30 och middag 17.30
  • Jag jobbar samma tider varje dag mellan 9-18
  • Jag gör ungefär samma uppgifter samma dag dvs att jag är trygg i det jag gör
Förutom alla rutiner så är ju naturen helt fantastisk! Jag badar och simmar nästan varje dag (denna sommarens väder har ju inte varit perfekt om man säger så...). Byn är ganska stor så man går säkert flera kilometer när man ska till sjön, tillbaka till sitt rum, till maten, till någon annan aktivitet och så vidare. Sen nu har blåbären velat titta fram också! Och jag lovar, det finns blåbärsris överallt!!!!
Åhh nästan att man börjar längta tillbaka! Fast nä, har några dagar till då jag är ledig! Idag har jag 3 saker inplanerade.
  1. Umgås sista dagen på min kille
  2. Träna
  3. Gå på bio med min lillebror! Ice age 4!!
Nä nu måste jag få liv i varelsen här brevid!
Seee yaaa!
Detta var exakt ett år sedan då jag och Tonnie hade varit ifrån varandra för första gången i 2 veckor. Han hade åkt båt från Holland medans jag var i Italien dvs nästan ingen kontakt med varandra!

Day off!

Idag är jag ledig och hemma med min familj som jag inte har träffat på typ 1 månad! Snart ska jag och min mamma ut och hitta på något. Under dagen ska jag också passa på att träna. 
Liter bilder på mig just nu!
See yaa

Mitt liv?

Så, då var ledigheten slut och snart åker jag igen. Har varit uppe sen innan 5 då jag gjorde frukost åt en sovande pojkvän som skulle upp tidigt och som behöver sitt kaffe för att vakna. Förutom kaffe åt vi fil med äpplebitar, kanel och lite müssli. I förrgår åt jag en mysig lunch med min mormor som jag skrev i förra inlägget sen körde jag(!!!) själv för första gången till Lomma där killen bor och eftersom jag har bara kört Malmö 3 gånger så är jag riktigt stolt över mig själv! Okej jag erkänner, det blev väl ett paniksamtal till killen om att jag hade kört lite vilse och jag inte visste var jag var någonstans,men det behöver man ju inte nämna... jag kom fram i alla fall!!! :D
På kvällen hade vi grillfest med hans familj som var jättemysigt!
Igår tog vi en sovmorgon sen körde jag, men Tonnie bredvid hem till mig igen. Vi körde även inom min körskola för att hämta en tröja man får när man har tagit körkort och för att glänsa lite att man körde dit osv ;)
När jag kom hem låg ett brev i brevlådan där det stod att jag fick hämta ut mitt körkort! Så efter att vi hade ätit lite glass med hallon och choklad och kollat lite på Ice age 3 så körde vi och hämta det, handlade också lite sen väl hemma fortsatte vi kolla film, det blev en sen men mysig middag.
På kvällen mådde jag inte så bra, hade en konstig känsla i magen. jag hade precis pratat med min mamma som fortfarande är i Frankrike med min familj och jag måste erkänna att jag saknar de! Senare på kvällen blev det värre då jag började fundera på hur mitt liv ser ut nu och hur det såg ut innan. Känns so om jag är före alla andra, som om jag tappade min barndom någonstans på vägen. Att jag hade för bråttom att kasta mig in i vuxenvärlden.
Det är många som säger att de skulle göra allt för att ha det som jag har det. Jag har en underbar familj och vänner, trivs jättebra i skolan där allt går bra med studierna, har en fantastisk pojkvän som förgyller varje sakund även om han inte är bredvid mig och har seriöst världens bästa somarjobb! Men jag känner mig ändå inte nöjd. Detta är min sista sommar innan det riktiga livet börjar och vad gör jag? Jobbar hela sommaren? Ska inte jag jobba hela mitt liv? Samma på helgerna året runt, vad gör jag? Jobbar. Jag älskar mitt jobb, det gör jag verkligen, men det känns som jag missar allt annat i livet! Att jag måste tacka nä till alla för jag jobbar hela tiden. Nej till en shoppingdag, fika på stan, en rolig weekend eller sena kvällar och fester, allt eftersom jag jobbar. Det känns som om jag har tappat bort mig själv detta året. Eller ja tappat bort och tappat bort, egentligen har jag ju inte gjort mer än att göra saker med mig själv och för mig själv. Men vad gör det att jag sitter här och filosoferar? Nä ska göra något åt det istället så jag blir mer nöjd. För egentligen har jag inget att klaga på :D
WOOHOOOOOO!!!!!!!!!

Körkort!!

Nu är jag hemma igen, eller ja jag har varit hemma sen i fredag kväll men har haft fullt upp sen dess! Varför?? Jo för jag tog körkort i torsdags!! Så jag åkte ner i onsdags kväll, vaknade, körde upp och sen tillbaka till jobbet igen (älsklingen körde mig upp med sin bil eftersom han också tog körkort i veckan!!). Sen jobbade jag hela fredagen för att sen åka hem på kvällen! Hela min familj är i Frankrike så jag och Tonnie har huset för oss själva! Fast vi har inte hunnit vara hemma så mycket eftersom hela släkten har typ velat fira mitt körkort och snart ska jag fira ännu mer, denna gång med min mormor som vill bjuda mig på middag. Igår var det Farmor och Farfar som bjöd mig och Tonnie på Jensens Böfhus, riktigt gott! Igår körde jag också en runda med bilen, det kändes så fritt! I eftermiddag ska jag köra en runda till med min kompis Louise som jag har längtat efter så mycket nu när jag har varit på jobbet så länge! Just nu sitter jag som sagt och väntar på min mormor, men också att posten ska komma för idag ska förmodligen mitt körkort komma!! Lägger upp en bild på den sen!
idag har jag på mig en somrig vit klänning för sommaren är ju här!!

ingridlinnea

Va den du själv hade velat vara bästa kompis med!

RSS 2.0