En vanlig Tisdag

Äntligen en dag till avklarad! En lång sådan också! Vaknade vid 6 och gick ofrivilligt upp. Första lektionen var gympa då vi hade basket, för att sedan ha samhäll och svenska. Sedan blev det biblioteket och sedan mötte jag snabbt upp Tonnie för några pussar för att sedan sätta mig på bussen hem. Här hemma har jag kollat på programmet "Stylisterna". Har också sprungit en runda. Riktigt skönt! Nu sitter jag här och är riktigt arg.. på mitt rum. Hatar när det är stökigt! Har plockat undan lite redan men nu orkar jag inte mer. Ska nog ta något att äta och lite så, krypa ner i sängen.
Snyggeminen;)
Puss !

New in

God kväll. Sitter här och sprider ut allt jag har köpt idag. Jag skulle egentligen på körlektion, men fick ett sms att han blev sjuk så då la jag och kom ifatt med lite uppgifter. Sedan stack jag in till Malmö och åt lunch och sedan vidare till Lund för att åka till läkaren för att kolla på min armbåge jag opererade i september. Tyvärr blev det dåliga besked :( Så skulle egenligen åka tillbaka till skolan, men mådde inte så bra efter beskedet så shoppade lite i stället! Då mår man mycket bättre, i alla fall ett tag xD Här kommer lite bilder på vad jag köpte
En hårinpackning från Björn axen!
Nya chinos, skjorta och "Jacka" från H&M
Nya svarta byxor (spräckte de andra xD) och en tröja från H&M
När jag åkte hem så glömde jag trycka på stoppknappen. Skrev detta på facebook:
Dagens lärdom : Förvänta dig inte att någon annan ska trycka stopp på din hållplats, det slutar oftast med att du blir ganska förvånad när bussen kör förbi din hållplats och du inser att du får gå längre hem...
Nu är jag i alla fall hemma och visat upp mina nya fynd för familjen. Köpte även två inredningssaker, men fotograferar dom när de kommer upp ;)
Nu ska jag snart sova, upp tidigt imon! See yaa

Röda klackar

Ja! Äntligen färdig! Fortfarande helt svårt att skriva på svenska igen, men jag tror det funkar! Ja hur har dagen varit idag då? Jo den har varit bra! Var på strandbaden igår så jag och Tonnie vaknade ganska sent. Vi klev sedan upp och gjorde hamburgare till lunch. Sedan lite senare på dagen gick vi från Skanör till Höllviken i det fina och soliga vädret, tog typ 1 - 1.5 timmar. Sedan kom vi fram till ett litet ica där det var rabatt på brownieglass som vi köpte. Sedan missade Tonnie sin buss så han fick åka hem till mig igen och så åt vi glassen och kollade på simpsons. Sen Tonnie stuckit har jag suttit i min säng och skrivit på den dumma recensionen. Nu är jag som sagt färdig och måste nog plugga lite körkortsteori. Har körlektion imon och min lärare bli nog inte så glad om jag inte gjort läxa som jag lovat..
Min syrra kom hem med ett par skor till mig från spanien <3

Svengelska

Ja då sitter man här igen.. dagen innan en inlämning och skriver så att tangenterna glöder. Har haft hela lovet på mig med denna dumma bokrecensionen på engelska men nä, tydligen så gjorde jag inte det. Haha så kul att jag har suttit och skrivit så lång tid att varannat ord jag skriver blir på engelska xD
Nu ska jag äta god middag för min syrra har kommit hem från Spain och det ska firas!
See you soon bitches ;)

Pepp!

Tjena mitt bena. Sitter nu hos Tonnie då vi ska göra oss i ordning lite för att sedan gå på bio!
Det blir Safe House! Här e trailer:
Ska bli spännande! Sedan sticker vi hem till mig för lite melodifestival och sedan blir det utgång med strandbaden!
Pepp!
Puss!

Melodifestivalen!

Vaknade vid 7 i morse när en iskall kille la sig brevid mig! Gud vad jag har längtat! Till frukost gjorde vi amerikanska pannkakor! Mums! Hela dagen har vi bara chillat och chatch up:at lite. Skrivit lite på min bokrecention och så. Sedan stack underbar hem då jag överkörde lite.
Den senaste timmen har jag gjort mig i ordning för att åka iväg med min kompis och kolla på Melodifestivalen!
Såhär ser jag ut just nu. Nu ska jag bara hitta ett på bra skor och sen sticka!
Puss<3

After the movie

Tjena! Filmen var verkligen super! Den spännande, känslosam och ja allt! Verkligen en tankeställare! Innan bio åt jag och min kompis jag såg bion med på bk och shoppade lite och sånt. Själv handlade jag inget. Efter bion när vi satt på bion snackade vi lite framtid. Vi kom på hur olika vi egentligen vi är när det gäller framtiden. För henne prioterades resa och sånt först, sen kom familj. För mig är familj prio nummer 1 sedan kan jag gärna resa hela jorden runt! Nått annat vi också märkte var att hon tänkte mer på resandet i sig, hon ville se så många saker som möjligt innan hon dör, medans jag istället heller reser för att pröva på ett annat liv, mer filosofiskt.
Ja nu är jag hemma och ska slappa lite, prata med killen som kommer vara i min säng imorgon bitti när jag vaknar<3 Älskar när han gör så <3
Glad och sånt ;)

Bio

Nu sticker jag in till Malmö för att se bio!
Röda läpparna är med och högklackarna förljer med ;)
Puss med mina röda läppar
Här e filmen jag ska se!

Lite sné idag

Alla vill till himlen

Hur det egentligen ser ut när jag ska ta bilder xD Eller ja hur det oftast slutar

Den 22 Februari

Haha hej, är på så sjukt bra humör just nu! Dansar runt till Timbuktu och tar lite bilder och sånt. Jag kan seriöst inte vara seriös på bilder. Lägger upp en film sen som bevisar sen hur det egentligen ser ut när jag ska ta en snygg bild, att det oftas slutar med att jag dansar för mig själv osv ;)
Varit i stan idag, lämnde tillbaka 1 bok och lånade om en, sedan stack jag direkt till Höllviken där jag mötte upp marcella där vi handlade två hårfärger, en blekning och en brun färg. Sedan körde vi hem till henne, blekte, fick ett gott skratt över resultatet och färgade sen igen. Efter det tog jag bussen från henne (två hållplatser xD) för att hämta min cykel på min hållplats och cykla hem. Nu hemma har jag suttit vid datorn, flummat runt lite, bokade ett träningspass till nu 19.45 så sticker snart på det!
Puss!
Kärlek till er!<3

Mina kvällars sanning

Gud, kan knappt andas. Har ätit för mycket! Dagen i köpenhamn var jätterolig! Men vi åt typ inte på hela dagen så när vi kom hem beställde vi pizza då jag åt mig proppmätt. Sen kom vi på att det var semeldagen idag så det blev en sån också, fast min var utan grädde, hatar verkligen grädde! Sedan blev jag jättetörstig så då bokstavligen hällde jag i mig flera glas vatten! Nu kan jag knappt andas som sagt!
Ikväll har jag haft vänner över som jag kollade film med, Bridesmaids. Riktigt rolig!
Nu har de gått hem och ensamheten tar över. Jag vet inte, men jag har väldigt svårt att somna. Vill helst ha någon att smsa med så jag kan gå ner i varv och veta att det är någon som lägger sig ungefär samtidigt som en själv. Någon man kan säga godnatt till så somnar man båda.
Antar väl att jag ser det som ett ersättande sätt när jag inte har någon brevid mig jag kan säga godnatt till. Problemet med när jag smsar andra är att jag inte vill hålla de uppe och samma med om det är någon som vill stanna uppe länge medans jag egentligen måste sova, så stannar jag uppe för den personen. Jag vet inte hur många skypesamtal jag har haft till 3-4 på morgonen på en vanlig skoldag, bara för att någon annan var uppe och för att jag inte kan säga godnatt själv, utan att någon annan inte går och lägger sig samtidigt.
Om det är så att alla går och lägger sig innan mig och jag sitter helt själv, som just nu, måste jag hitta något annat att varva ner mig med, typ en film. Eller så är jag inne på datorn så länge att jag inte orkar mer. Jag tröttar helt enkelt ut mig själv så jag inte kan orka hålla mig uppe mer. Så vad gör jag denna gången? Tror det blir en film, kommer väl inte somna föräns 2 inatt.
Tycker bara att det är så konstigt. Om jag hade smsat med någon just nu eller skypat eller bara pratat i telefon, hade jag antagligen redan legat i sängen och sovit snart. Att prata med någon lugnar verkligen mig och har verkligen stor effekt på mig! Det beror ju såklart vem det också är men ja. Saken är också den att jag blir väldigt fundersam på kvällen och att ha någon att dela dom tankarna man har, hjälper mig också jättemycket, för då slipper jag att ligga och fundera själv och kanske inte kunna somna..
puss
En trött och fundersam Linnéa just nu

Köpenhamn

Nu drar jag och familjen till landet brevid! Hörs ikväll!
Höga jeans och transparent tröja ;)

jag KÖRDE

Tjena, så, måndagen avklarad! Vad har jag gjort idag då? Körde och hämtade min mormor men betoning på KÖRDE D Sen KÖRDE jag till Trelleborg där vi åt lunch och shoppade lite. Sedan KÖRDE jag hem och lämnade min mormor och sedan hem till mig. Sedan har jag kollat på de sista delarna på min serie Pretty little liers, så spännande och så bra! Men nu är den slut :(
Stack även till gymmet som jag skrev på min facebook- Vill du känna dig levande? Ta på dig löparskorna och ipoden och spring i februarikylan till gymmet, där tränar du på gymmet i 1 timme cirka, musklerna ska vara helt döda typ, sen ut i kylan igen för att springa hem. Denna sträckan kommer du aldrig vara så trött, men endå kommer dina ben bara gå för du vill bara hem! OCH prata inte med någon på hela tiden. Så underbart, imorgon kommer jag känna att jag har levt ;)

Nu ska jag sova, imorgon blir det köpenhamn för att gå på upptäcktsfärd med min familj!
See yaa

En tatuering jag kan tänkas vilja ha <3


Ny vecka

Jubbet

Drar till jubbet nu! See yaa

Snyggo

Tjena mitt bena. Idag är livet okej. Vaknade 10.03, varför så exakt? För mitt alarm ringde då ;) Sen städade jag lite och sen stack jag till jobbet. Sen när jag kom hem så satt jag mig vid dator tror jag. Sedan lagade jag hamburgare, mums! Sedan blev det melodifestivalen, kul! Molly var bra!
Nu sitter jag vid datorn och pallar inte skriva mer för mitt huve dödar mig serisöt!!
Puss!
Denna bjuder jag på

13 timmar

Det har gått 13 timmar sen min killes tåg åkte ifrån Malmö C och jag håller på att bli galen! Eftersom dagen har bestått av absolut ingenting så har jag gått hela dagen och tänkt på honom! Har nu också fått reda på att hans mobil är paj så vet inte när jag får höra av han nästa gång! Imorgon ska jag jobba typ hela dagen så då kanske jag slipper tankarna, men känner mig bara som en desperat flickvän... Men det är väl aldrig fel att sakna någon??
Aja får försöka komma över det. har så himla ont i huvudet också, sov inte så mycket i natt heller. Ville ju bara krama killen hela natten och ville inte sova, för då skulle tiden gå snabbt :/
Puss på min kladdeminister!

Äntligen Lov!

Då är det fredag och lov! Fick reda på igår kväll att alla lektioner igår var inställda så nu är det lov för min del! Vad ska jag göra denna första lovdag då? Jag har redan hunnit med ganska mycket! Vaknade vid 7-8 av att Tonnie gick upp och packade lite, sedan väckte han mig med en god kopp te :D Vi åt frukost och åkte in till Malmö C där han skulle ta tåget :( Vi vinkade av varandra och jag stack hem. Nu har jag precis varit ute med hunden i skogen. Det är typ det bästa med att bo har i skanör, naturen! Bor lixom 2 min från en skog där allt är tyst och fåglar kvittrar och ekorrar som sitter i träden och jag kan släppa lös hunden så hon kan springa fritt!
Nu ska jag chilla hela dagen, kolla lite på tv serier, kanske göra någon skoluppgift om jag orkar, skönt att bli av med det så man kan ha lov på riktigt!
Ikväll ska jag pröva på något nytt! Sh´bam!! Det är något slags danspass som typ zumba typ.
Här är ett klipp från youtube!
Nu blir det att chilla lite see yaa!

Torsdagsbabbel

Alla hjärtan som slår

Ja, då är det mitt på veckan och snart är det helg och lov igen!
Igår var det ju alla hjärtans dag som sagt och den firade jag med min kille<3
När han kom hem till mig chilla vi lite för att sedan ta bussen till Höllviken där vi åt på resturang. Det blev en jättegod hamburgare för mig och en god pizza till killen. Sedan drog vi hem då jag fixade min överaskning, chokladfondue! Mums! Sedan kopplade vi in min dator i tvn och satte på Twilight, den fjärde filmen!
Tyvärr så hände det något personligt som ändrade kvällens riktning lite men jag insåg att så länge jag har min kille och han har mig så kommer vi klara alla livets överaskningar. För övrigt så tycker jag att alla hjärtans dag inte firas som den borde göra. Som jag skrev på min facebook: Alla hjärtans dag borde inte handla om presenter och sånt, utan alla våra hjärtan. Vi borde fira att våra hjärtan slår och att vi kan dela det med någon annan. För en dag kan ens hjärta sluta slå...

Imorse drog vi oss ganska länge i sängen och jag gick sedan upp för att ge min kille frukost på sängen för att sedan kolla klart på filmen som vi aldrig såg färdigt.
Vi stack sedan in till Malmö där vi skildes. Jag stack till hm och köpte lite saker, 2 bh:ar och ett par byxor. Sedan blev det lunch på centralen sedan direkt till skolan. Första lektionen var tyska då vi läste i vår bok i ca 1 h, blev helt slut i hjärnan! Och ännu värre blev det när vi skulle läsa engelska texter på nästa lektion, jag bara satt och stirra på texten! Jag fattade noll av vad som stod typ xD
Jag mådde inte alls bra, mådde illa och hade ont i magen, mest efter det som hände igår, så jag stack hem. Bussresan hem var typ hemsk! Mådde jätteilla, men som tur somnade jag.
Hela resten av dagen har jag legat och kollat på Topmodel Sverige och skypat lite då och då med killen. Jag har också varit och tränat lite indoorwalking och core! Är helt slut nu!
Nu ska jag sova, ska ha körlektion imorgon sedan blir det skola och sedan vidare till Tonnie <3 (som åker ifrån mig på lovet så ska krama han extra mycket)

Några bilder från igår <3

Glad tjej, men en sur kille som ligger och väntar på mig

Chokladfonduemys med ljus

Såhär såg jag ut på dagen, innan min tröja gick isönder :(


Nu ska jag soova. Pusss!

Glad alla hjärtans dag!

God eftermiddag/kväll

Hemma efter en lång skoldag som sedan gick vidare till shopping. Ja somsagt efter skolan gick jag till Malmö C och mötte upp älskling för att få några pussar, sedan åkte han hem och jag åkte till stan. Där mötte jag upp min syster och vår bästa kompis idag, alla tre har pojkvänner, gissa vad vi skulle göra? Handla alla hjärtans dag presenter!
De andra två hittade en massa till sina killar, menans jag bara handlade till mig själv... ops...
Skulle egentligen duschat, men min syrra har typ varit 1 timme i duschen och det börjar bli sent... Kanske borde gå och lägga mig...? Men pallar inte ha smutsigt hår imorgon när det är alla hjärtans dag och allt!! Jaja, ska i alla fall upp vid 6 imorgon, kanske blir halv 6 om jag msåte duscha... Fast det känns så onödigt eftersom vi har idrott första lektionen... Hmmm... Verkligen ett dilemma.. Men vill inte heller vara trött imorgon så det blir nog läggdax för mig nu!
Såå himla gott med tacos!!
Puuuss

Mååndag

Ny vecka! Nu kör vi! Sista veckan innan lovet! Imorgon är det alla hjärtans dag! Puuss på det! Skola idag, lite redovisningar och sånt. Sen hem och fixa lite inför imon!
Snart går min buss så nu måste jag  snart springa!
Puuuuuuuussss

När allt är som värst

Har inte bloggat i helgen för har haft fullt upp. har jobbat hela dagen sedan har det hänt en massa skit så ja, blogg var inte prio 1.
Pallar inte skriva, allt känns så meningslöst just nu. Vill bara somna och vakna när allt är bra
Tack till dig som finns där när allt är som värst<3
Pussheeej

Skola!

Nu sticker jag snart till bussen! Blev ganska sent igår, kollade film med min syster så det var lite svårt att stiga upp. Men kan kanske sova på bussen ;)
Puuusss!

Tjena moss

Sitter här med en ansiktsmask i huvet för imorgon blir det gala!! Två personer i min klass har skapat en gala för att samla in pengar för HIV-smittade barn i Thailand! Så imorgon drar jag med mig killen, tar på mig mina höga klackar och så går vi lös! Fast först är det skola... Upp imorgon klockan 6 för att ha mental träning och sedan engelska i 2 timmar...
Sedan blir det att åka hem och packa om för att sticka och jobba. För att sedan ta bussen direkt till the gala of galor!
Sover hos älskling och sedan stiga upp tidigt på lördagen för att jobba igen. På lördag till söndag upprepas samma sak. Sedan börjar den sista veckan innan lovet och lite alla Hjärtans dag där på tisdagen också!
Hade kunnat lägga upp en bild när jag sitter i min mask, men nää, det blir en bild på klänningen jag ska ha på mig imorgon istället ;)
Puuusss

Torsdag

Nysniga hälsningar

Sitter här och nyser typ varannan sekund. Jag åkte till skolan i alla fall, var tvungen att skriva klart ett arbete, men nu är det färdigt så nu kan jag koppla av. Körlektionen jag hade i morse var ett missförstånd, har lektionen imorgon i stället, så det blir att stiga upp tidigt imorgon igen :( Men imorgon är det onsdag och dom är heliga! För då får jag och älskling äntligen sova med varandra!
Är sugen på något gott och bara krypa ner och kolla film! Men har ju ingen filminspiration!!
Sur, trött och ont i halsen-minen
Byyyee

God morgon

Har redan varit uppe i ett par timmar! Steg upp vid 5.30 eftersom jag skulle på körlektion så då kollade jag klart på filmen som jag påbörjade igår, Footloose! Har sett den på musikal och jag älskade den och nu har den kommit på film med! Filmen var såklart lika bra. Vid 6.30 tog jag bussen till Höllviken där min körskolelärare skulle möta upp mig.... Men det gjorde han aldrig! Stod där i 40 iskalla minuter och ingen bil syntes till! Jag som redan började bli förkyld, har blivit det ännu mer nu och min termeratur ligger kring 38 grader.... Blööö!
Eftersom jag är så nerkyld fortfarande, även om jag kom hem för typ 20 min sedan och jag kan fortfarande inte känna mina tår så stannar jag hemma från skolan idag. Har poppat popcorn och ska sätta på någon film och sätta mina fötter i ett fotbad så hoppas jag de tinar upp!
Hittade en hälsning i min kalender ;)

Förkylning

Vaknade vid 6 då jag gjorde frukost och serverade till min älskling på sängen så satt vi i min säng och drack kaffe och åt mackor. Sedan stack jag till skolan och hade lite mindre roliga lektioner. Jag stannade sedan kvar i skolan för att göra ett svenskarbete som ska vara färdigt imorgon.
Under hela dagen har jag känt mig bara mer och mer hängig och fått mer ont i halsen. Anar att den klassiska vinterförkylningen är på väg... Ja man får väl skylla sig själv som pussade på sin sjuka kille hela helgen, nu fick jag förtjänade. Jag som trodde jag var superkvinnan som skulle skippa bli smittad :/
Nu när jag kom hem var det bara en massa med dålig stämning i huset och massa med bråk, så stannar nog på mitt rum resten av dagen, kanske se någon film!
Kanske skulle träffa min kompis och prata om den speciella resan till påsk, men vet inte om jag orkar.
Jag får se
'
Godaste salladsstället! Detta blev min lunch<3

Lite sur

Då var helgen slut och imorgon är det måndag.Igår efter att killen hade kommit så myste vi lite och sen bakade vi kladdkaka som vi sedan satt och åt mitt i natten och snackade. Sedan la vi oss mätta och belåtna. Vaknade vid ca 10 då vi åt resten av kladdkakan och sedan åt lite frukost.
Dagen har innehållit jobb och simning med killen som följde med till badhuset och badade när jag jobbade. När vi kom hem var det middag och sedan har vi bara chillat. Vi ska snart sova eftersom vi ska upp tidigt.
Är lite sur eftersom min entertangent gick i sönder när vi hade kuddkrig så ja är inte jätteglad... Man kan ju säga så att jag har typ legat i sängen och kastat kuddar överallt för att få ut min ilska, tyvärr var killen ivägen ibland xD
Nu ska vi se nån film eller nått och sen sova
Byyee
Underbar och jag när vi var i Göteborg över nyår <3

Äntligen

Äntligen är det helg, men nä nu är den snart slut. I fredags var jag och pluggade på stadsbiblioteket men en klasskompis och sedan stack vi och åt lunch. Skoldagen började vid 13.50 då vi skrev lite om våra mål i de olika kurserna för att sedan gå över till fredagsmys! Det blev en stor och god kanelbulle för min del. Sedan gick lektionen över till engelska... Boriiing. I alla fall efter så slutade vi och det blev 1 timme tidigare! Wieehoo
Stack direkt till killen och tog det lugnt. Tillståndet var förkylt så fick ta på mig rollen som sjuksköterska. Vi tog det lugnt och kollade på film och bakade.
Vi steg upp ganska tidigt i morse eftersom jag skulle till jobbet. Jag skulle ta tåget och han följde mig en bit och sedan skulle jag gå sista biten själv, men såklart så gick jag vilse och fick springa till tåget och missade det. Det slutade med att jag kom 20 min sent till mitt jobb och det är inte så lätt att bara slinka in när man är simtränare. Som tur var jag inte ensam idag så de andra kunde starta lektionen.
När jobbet var slut åkte jag hem hungrig och trött, hade bara ätit lunch och sedan springt typ maraton i -10 grader.
När jag kom hem har jag mest chillat och städat lite på mitt rum, kollat på melodifetivalen!
Riktigt kul!! När det var slut satte jag mig i sängen och kände att mitt rum är iskallt! Det är alltid så himla kallt, så ringde underbar och så säger han att han kan komma hit!! Gaaahhh så nu kommer han om 1,5 timar. Wiiieeee <3
Imorgon ska jag jobba och lite sånt, sedan börjar en ny vecka. Tidig vecka också. På den skolan jag går på så börjar man varannan vecka tidigt och slutar tidigt och varannan tvärt om. Nästa vecka börjar jag typ 8.00 varje dag, det vill säga upp 6 på morgonen varje dag.
På tisdag är det körlektion, klockan 7 på morgonen!? Vad tänkte jag på???
Nu ska jag dammsuga lite!
Puss
Min lunch i fredags! Det var så kallt så det blev varm choklad!

Förhållanden

Innan jag blev tillsammans med min kille tänkte jag att de tjejena som hade en kille hade inget att klaga på. Blev bara irriterad när de klagade på en massa småsaker och jag tänkte "vad klagar du för? Du har ju en kille i alla fall". Jag kunde tycka att vissa tjejer var hur töntiga som helst, men endå såg jag upp till dom. Jag trodde livet var så lätt för dom, för som sagt så tror jag att om man bara har kärlek, kan man komma hur långt man vill i livet.
Men riktigt så är det inte, bara för att man har ett förhållande är livet inte lyckligare eller lättare. Detta säger jag till alla där ute som en gång var jag. Som vill ha ett förhållande bara för att ha någon. Men denna någon är en person, en människa. Hon/han kommer ha dåliga dagar (men också bra!), kommer ha helt andra åsikter än dig själv, kommer säga/göra saker som kommer såra dig, kommer få dig att behöva mötas på mitten när det gäller beslut som måste tas, du kan inte prata med vem du vill längre (glöm alla gamla ragg, speciellt dina ex), din vecka är inte din egen längre, utan det är bådas.
Skriver inte detta för att verka negativ eller så, men man kan inte bilda sig en uppfattning hur ett förhållande kan vara genom att bara kolla/läsa romantiska filmer/böcker. Där visas nästan allt det positiva i ett förhållande och om det skulle bli negativt så slutar det oftast bra igen. Men det är ju detta folk vill se på film!
Jag vill bara ge rätt bild av hur ett förhållandets negativa sidor också ser ut. Jag anser nämligen att innan man går in på ett projekt måste man veta de positiva sidorna samt de negativa så man inte bara en dag blir chockad när man märker att allt är inte glassit varje dag.
Ett bra förhållande får man kämpa för, svälja tårarna och gå vidare till nästa dag som förmodligen blir bättre. Det är det jag tror tipset för att långt förhållande ser ut. Att man helt enkelt inser att det inte är toppen varje dag, att man i längden vet man att man mår bäst att vara med varandra. Att det är okej att känna att man vill döda personen ena dagen, medans nästa ligga i hans famn och säga att man älskar honom.
Oftas väger också de bra studerna upp med de bra och att de jämnar ut sig. Just nu ligger jag och gråter, för just nu är det inte bra, men jag håller ut och sväljer gråten för jag vet att imorgon kan bli en bättre dag.
Godnatt <3

Inget märkvärdigt

Sticker till skolan och har på mig inget märkvärdigt. Blåa jeans, blått linne och blå tröja... Glad är jag i alla fall:D Nu blir det lite sminkande, lite parfymerande och lite kammande, sedan är jag färdig.
Ikväll blir det bio! Jag och älskling, tillsammans i biomörket. Haha, nä men det ska bli kul.
Haha byyee

Mannagrynsgröt

Godmorgon!
Torsdag idag och det betyder att det är snart helg! Igår efter skolan var jag med min boyfriend då vi tog det lugnt och kollade på Spy kids 4 :D Sedan la vi oss och vaknade vid 7 i morse av hans dumma väckarklocka. Sedan ät han en snabb frukost och sprang till bussen medans jag lagade Mannagrynsgröt som jag sitter och äter nu. Det var seriöst år sedan jag åt det sist!
Jag börjar egentligen inte förän vid 11.15 men jag har en redovisning då och jag är inte klar!! Jag ville ju inte heller sitta och göra den igår när han var här. Man ja det går nog snabbt.
Åhh nu har min gröt börjat bli kall... Bläää
Byyee

Onsdag

God morgon! Vaknade vid 10 av väckarklockan, tur det för jag drömde hemska saker! Börjar halv 1 idag så ska städa lite på rummet och äta lite frukost/lunch. Har redan hunnit duscha/bada. Jag älskar att gå direkt från sängen till badkaret och bara sitta ner och få varmt vatten på sig. Nu känner jag mig avslappnad och ren :D
Igår hos min kompis hittade vi massor med resor! Vi satt hela vägen fram till 20.00 då jag snabbt fick sticka och träna. Efter träningen stack jag direkt till henne igen för att fortsätta leta. Vi satt där till ca 23.00 då jag cyklade hem. Men vi är nära nu! Vi har hittat många bra alternativ.
När jag kom hem kollade jag klart filmen "hur många lingon finns det i världen?". Mycket bra film, så himla söt!
Nä nu måste jag klä på mig för det kan komma en vinleverans när som helst till mitt hus och då måste jag vara påklädd helst xD

ingridlinnea

Va den du själv hade velat vara bästa kompis med!

RSS 2.0