Nytt in från Nelly.se

Idag har det varit för det mesta jobb. När jag kom hem blev det mest att bara ligga i sängen och chilla tills mamma ropade på en att det var att det var mat!
Fick föresten att paket från Nelly och jag kan visa vad det var i det!
En väska från friis company
Ett vitt linne från VILA
Armband från mint
Borste till ögonskugga från babyliss
Kuvert väska från VILA
Nu ska jag plugga lite och ta det lugnt
Puss!

Liselott

Tjena mitt bena! Igår var det fullt upp som vanligt! Började inte förän 14 så jag hann ta sovmorgon, vara på gymmet i 2 timmar och äta en god lunch inna jag stack till bussen. Väl på Malmö c tog jag en god jordgubbssmoothie och gick till skolan. Vi hade först lite info och sen en genomgång på ca 30 min sen var skoladagen slut! Då mötter jag upp 2 underbara tjejer, Sara och Ida och så tog vi bussen hem till mig. Väl hemma hos mig väntade min syster och så började fnissandet och så pågick det hela kvällen. Vi åt  även på resturang och handlade gott på ica.
Kvällen bestod av massa prat, kolla gamla bilder på oss och en massa skatt. Älskar mina tjejer <3 Vi kallar oss föreresten för Liselott, det är vår första bokstav i våra namn sen la vi till lott ;)
Bild på oss från Halloween 2009
Idag har jag varit på jobbet och nu står jag och älsklingen och lagar mat!
Så snart blir det att avnjuta det med familjen och sen blir det mys!
Puss!

Mysdagar

Ja igår var det ju onsdag vilket menas med att då spenderade man sin tid hos sin andra halva <3 Min innan det satt man i flera timmar och skrev nationellt prov i Svenska B. Bläää!! Men jag klarade i alla fall!
Igår tog vi det bara lugnt eftersom man hade lyckats att smitta killen också och jag var inte helt frisk.
Idag har också varit en chilldag, och har hunnit gjort ett superkap! 2 superdupersnygga skor för 500 kr tillsammans! Jag visar de sen för just nu ska jag på kalas, så måste göra mig i ordning!
Puss!!
Avklippta byxor, leggins, linne och min virkade tröja från bullandbear

Sånt är livet på en pinne

Det har inte hänt så mycket idag, har mest rensat på mitt rum, kollat på film/tv och spelat sims. Sedan har jag hunnit med lite andra saker också, men det är bäst att jag visar istället..
Ja mina naglar är numera gröna och vill bara påpeka att mina naglar på tårna är rosa...
Gjorde fiskbensflätor i håret och satte upp det i en snygg frilla. Jag får upp två bildern när jag ser mig själv i frisyren. Jag tänker på midsommar och ... Tyskland... Känner mig som en Heidi från Tyskland som serverar öl..
Fråga inte vad jag gör, men ja såhär ser jag ut just nu.. Känner att alla antecknar...
Ja så ser mitt roliga liv ut just nu, som sagt så händer det inte så mycket när man är sjuk, men imorgon blir det skola och skriva nationella prov och där har jag inte något val, måste till skolan.
Men ja sånt är livet på en pinne. Ska färga min mammas hår nu och sen blir det fruktsallad
See yaa

Sjuk på nationella prov?

God morgon. Ja man får väl vara glad med den lilla sömnen man fick. Vid 04.15 tog det stopp, det gick inte att somna om, lite svårt också att sova och slappna av när man knappt kan andas. En tanke kom upp i mitt huvud... Imorgon är det nationella prov i svenska... och jag MÅSTE komma! I 5 timmar ska vi sitta och skriva! Får fråga om jag kan få ett eget gruppru eller något för folk kommer ju bli galna om de ska höra mig hosta och snörvla mig hela tiden. Jag har alltid tyckt synd om de som har varit tvungna att gå till skolan när de är sjuka för nationella prov och nu blir det jag som sitter där och mår kasst! Men jaja det löser sig säkert, jag har ju hela dagen på mig att bli frisk!
Nu ska jag sätta på en film eller något, kanske spela sims. Sims är ett bra tidsfördriv, film kan jag ju kolla sen, så sims blir det!
Seeyaa!
En bild från Cypern som min kompis har tagit. På Cypern var allt bra, man var frisk, det var varmt och man var lycklig!

Right now

Mig just nu
Rensning av lådor
Myskläderna är på ;)

Goodbye franska riviäran!

Sitter här i sängen och kollar på Nelly.se ´s rea. Har min sköna Zipped på mig och jag nyser varje sekund typ, japp jag är fortfarande sjuk. När jag kom hem från jobbet idag visade sig att jag hade feber så förbereder mig nu för en mysig kväll och stannar förmodligen hemma från skolan imorgon!
Annars är det helt okej, var på jobbintervju i fredags och jag fick jobbet, så ska jobba hela sommaren på ett kollo i en by som heter Hästveda i Skåne. Fast det negatiiva är att 1. kommer vara ifrån min familj mycket, även mina vänner och pojkvännen. 2. kommer missa familjeresan till Franska riviäran med familjen i 2 veckor :( Fast det postiva är att det är världens bästa jobb och kommer få en massa erfarenhet och pengar för den delen!
Nä nu måste jag byta ställning, min nacke dödar mig seriöst när jag har feber :(
Sjuka kramar från mig!

Sjuk

Sitter hos älsklingen och har tyvärr blivit sjuk, men har ju värdens underbaraste kille spm har hjälpt mig i myskläder och kokar nu te till mig <3 Helt unerbart! Imorgon måste jag tyvärr jobba, är inte så sjuk att jag inte klarar det, får också se hur jag mår imorgon!
Puss!

I´m the king of the world!

Halloj.
Igår var jag i skolan hela dagen sedan stack jag hem till killen och sedan vidare på bio. Vi såg den berömda filmen som varar i 3 timmar, gissa vilken;) Den slutade som sagt sent så därför kom vi också hem sent, så vi hann inte göra så mycket mer än att gå och lägga oss. Klockan 7 i morse ringde alarmet och då var det bara att kliva upp. Skoldagen skulle börja med en muntlig redovisning på engelskan om sitt favorit tv program eller film, vilket jag totalt hade glömt bort, så vid frukosten satt jag och skrev färdigt och övade. Bussen in till skolan var ju såklart sen också men jag hann precis.
Redoviningen gick helt okej, man kunde ändå bara få G, så det är lugnt.
Resten av skoldagen flöt på och efter skolan sprang jag iväg och köpte snabbt lunch på Subway och satte mig med en klasskompis till körskolan. Det går faktiskt bra nu! Nästan gång blir det förmodligen stadskörning! Efter lektionen satt jag i typ 2 timmar och gjorde teoriproven på datorn och nu är jag i alla färdig med första och på god väg med andra!
När jag kom hem klav jag direkt i min Zipped, stekte lax med pasta och kolla ett avsnitt Gossip girl. Sedan bytade jag klädsel till träningskläder och powerwalkade till gymmet där jag stannade i typ 1.5 timme. Sen powerwalk tillbaka. Så himla skönt!
Nu blir det fokus på muntliga nationella i svenska som jag har imon!
Puss!
Du kan göra allt om du bara vill! När jag har gjort saker som jag innan tveka på att jag skulle klara, känner jag mig som the king of the world! Som på bilden som jag tog på Cypern!

... 12 timmar senare

 

Sminkning och Simba

 

När livet tar en vändning

Bara dikter kan förklara hur jag känner just nu
”Att vinna en vän tar flera år… att mista en tar inte ens en minut”
”En vän är någon som vet allt om dig och ändå tycker om dig”
Förlåt
Jag har gjort så fel
jag har sårat dig
Jag ber dig om förlåtelse
Du böjer dig fram och smeker en tår från min kind
Det är okej, allt är bra nu
Jag har med gjort fel
jag har sårat dig
kan du förlåta mig
säger hon Jag torkar en tår från hennes kind
Det är okej, allt är bra nu
Vi ler mot varann som om inget någonsin skilde oss åt
I min tankar när jag ligger ensam spelas det upp gång på gång
En dröm, bara en dröm
"Förlåt
Jag har gjort så fel
jag har sårat dig
Jag ber dig om förlåtelse
Du böjer dig fram och smeker en tår från min kind
Det är okej, allt är bra nu
Jag har med gjort fel
jag har sårat dig
kan du förlåta mig
säger hon Jag torkar en tår från hennes kind
Det är okej, allt är bra nu
Vi ler mot varann som om inget någonsin skilde oss åt
I min tankar när jag ligger ensam spelas det upp gång på gång
En dröm, bara en dröm "
"Mina ögon kan glittra
min mun kan le
men sorgen inom mig kan ingen se"
Ja livet är inte lätt.
För tre år sedan visste jag inte. Hade jag aldrig kunnat ana att det skulle bli såhär
Jag accepterade dina dåliga sidor eftersom det fanns så mycket goda
Kompensation
När bara det dåliga finns kvar, borde man bara orka och hoppas?
Kom tillbaka innan det är försent
Jag vill inte veta hur det är att förlora en vän
Detta är hemskt nog.
Nu är jag slut, allt är slut. Godnatt

Stylisterna x2

Ligger här i min säng och kollar på Stylisterna. Skolan var väl helt okej idag, den flöt på i alla fall. Snart ska jag sticka till jobbet för idag är det tävligt för mina grupper. Kommer hem vid drygt 20 då jag funderar på att kanske träna. Igår blev det en lång löparrunda på 30 min och 15 av powerwalk. Jag känner lite av det idag i benen, men det är inte så farligt. Funderar på att anmäla mig till ett lopp nu i Maj, men har inte bestämmt mig än.
Nu blir det ett avsnitt till av stylisterna sen måste jag gå. Hörs!

Somebody that i used to know

 

Strandbaden

Tjo! Lördag kväll och jag mår underbart! För det första så var gårdagen igår underbar! Spenderade hela dagen på underbar och på kvällen stack vi ut och hade verkligen jättekul! När vi kom hem i natt lagade vi makaroner med ost och pesto och kollade lite på film innan vi blev trötta och decka vid 3. Vaknade drygt 9 då jag kom på att jag hade glöt att skicka in ett arbete igår så skrev klart det och skicka in det, sen var det dax att sticka till jobbet.
Har inte jobbat på drygt 3 veckor men det var skönt att komma tillbaka! Imorgon kör vi igen! Efter jobbet mötte unerbar mig igen och hade typ krig med varandra, men vi slutade innan vi tog i sönder något! Sen stack vi till Ica och skulle bli lite rikare genom att panta flaskor, men vi kom hem 36 kr fattigare tillsammans med en Ben and Jerryglass... Hehe.. Nu har vi i alla fall ätit en god middag och spelat familjespel med familjen. Nu ska jag och älsklingen äta vår glass och se en film.
Puss!
Haha han försökte sminka mig igår men det gick inte så bra...
Såhär såg jag ut igår! Hade min nya tröja från Cypern tillsammans med mina jeans och höga klackar!

Pommes och film!

Hemma hos underbar nu och vi ska äta pommes och se film!
See yaa

Friday, i´m in love

God morgon! Idag är det äntligen fredag!!! Vaknade vid 8 i morse och kände mig relativt utvilad, hade jättekonstiga drömmar i natt att jag tog studenten, men det var inte som en vanligt student och det var med klassen jag gick i grundskolan med. Konstigt... I alla fall så har jag redan ätit frukost och kollat på någon dokumentär om ormar på tvn, samtidigt som jag skrev klart min träningsdagbok som vi har på idrotten, den är nu också inskickad. Nu kvarstår bara typ 2 arbeten kvar. Men jaja, det löser sig. Nu hade jag tänkt att göra mig i ordning och sedan ta bussen in till Malmö där en viss kille möter mig eftersom vi båda är lediga idag! Så najs! Dessutom så verkar det som om solen har bestämt sig för att titta fram!
Ikväll blir det utgång så det bara ryker om det! Men mer om det senare! Nu måste jag skynda mig!
Puss!
Utstyrsel från min 18-års dag!

Funderingar i massor

Hej. Börjde egentligen skriva på en massa arbeten men kände att jag hade för många funderingar. Ibland har man ju sånna. Mycket som händer i livet som 18 åring!
Nu ska jag i alla fall ge mina arbeten ett litet försök och hoppas mina funderingar inte helt har tröttat ut hjärnan!
Pusshej!
Vill tillbaka en vecka då denna satt på min kropp ungefär 24 timmar om dygnet!

Tagit igen förlorad tid

Hej. De senaste dagarna har gått åt att ta igen förlorad till min min underbara kille, skola och körlektion. Idag är det ju torsdag vilket betyder att det är snart helg! Imorgon blir det nämligen en ganska kort skoldag och sen på kvällen ska jag ut! Killen stack precis till skolan medans jag börjar lite senare och ska duscha lite och förbeereda mig inför skolan.
Den här gjorde min dag! Snacka om att jag har torr humor!

Lovets sista dag

Så då har man först vaknat med mycket energi och sedan blivit av med den. Vaknade vid drygt 7 då jag klev upp och år frukost för att sedan övningsköra till gymmet och träna! Idag blev det ett till extrapass för påsken. 30 min Bodystep, 30 min Body combat och 30 min Body Balance! Sen tog jag en lång och skön dusch och tog bussen hem. Nu har jag kollat på ett avsnitt gossip girl och ska nog kolla ett till. Ska därefter klippa min lillebror och sen i eftermiddag blir det påskmiddag. Ikväll gäller det! Då kommer den underbaraste killen i världen hem från Holland och så ska vi sova hos mig<3
En bild från när vi tältade i somras

New in

God morgon, eller ja förmiddag! De resterande timmarna igår satt jag mest vid datorn. Skrev nästan klart min bokrapport vi fick under lovet, tack kära engelsklärare som tror att vi inte har något annat vettigt för oss på lovet... Men skönt att snart vara färdig i alla fall! Sen blev det lite sims och lite filmtittande med min syster innan jag somnade.
I morse vaknade man vid 8 då mamma ville ha upp mig och äta frukost, men jag ville hellre ligga i min säng ju! 1 timme senare satt jag vid matmordet. Jag höll ju på att kolla på semifinalen i Top model Sverige och då vill man ju inte slita sig!
Nu har jag i alla fall kollat klart avsnittet och har duschat och klivit i min mysiga zipperal igen. Nu hade jag tänkt spela lite mer sims, fördriva lite tid sen senare ikväll kommer gäster och då blir det påskmiddag eller ja vi ska ha lamstek ;)
Har tagit lite bilder på kläderna jag köpte i Cypern så här kommer de!
En vit virkad tröja från Pullandbear
En svart tunn tröja med hål vid axlarna och vid ryggen, pullandbear
En ny vårjacka från bershka
Mörkblå stickad tröja från bershka
Tunnt linne från bershka där det står perfekt/imperfekt
Framsidan på en tröja från bershka
Och här e baksidan
'
En skjorta också från bershka
Sammanlagt gick allt på typ 1500 men eftersom de inte ha dessa affärer i Sverige var man ju tvungen att shoppa lite loss!
Fick föresten en tröja också igår i mitt påskägg!
Jättefin tröja från Vero moda!
Nu ska jag slappa lite! Asså dessa dagarna har varit så sköna! Jag har aldrig lediga dagar typ men denna helgen har jag bara legat i min säng och inte gjort ett skit och jag behövde verkligen det!
See yaa!

Vissa lär sig aldrig

Tjena och glad påsk! Vaknade vid 7 efter mardrömmar plus att min bror kom in i mitt rum och tände lampan i taket... Vissa lär sig aldrig! Har legat i sängen sedan dess och spelat sims 3. Behöver något som kan fördriva denna helgen så snabbt som möjligt eftersom jag längtar efter min kille som kommer hem på Måndag! Då har vi inte sett varandra på 11 dagar! Gårdagen såg ungefär ut såhär att jag slöa runt hela dagen och började spela lite sims sen stängdes min dator av och jag hade ju såklart glömt att spara... Sen vid 15 var jag på ett extrainsatt påskpass då det blev 30 min av Bodyattack, 30 min, dance arobic och 30 min CXWorx (typ styrketräning). Sen hoppade jag i in Onepice och cykla hem från gymmet. Har alltid velat göra det! När jag kom hem blev det lite middag för att sedan spela lite Sims till och sen kollade jag på en film som heter Material girls med bland annat Hilary duff som skådespelare tsm med hennes syster.
Nu ska jag sätta mig på straningscyklen i den konstigaste träningsoutfiten någonsin xD
Har på mig mina mönstrade leggins och ett gammalt kort linne.
Sen ska jag baka lite påsktårta
See yaa

Hemma!

Så nu är jag landat. Jag har landat i min säng, i min nya Onepice från Zipped i mitt efterlängtade hem! Är riktigt trött och känner mig inte helt på topp. Tramapde på en geting och sen dess har min kropp blivit lite knas. Kan bland annat inte äta ordentligt och är trött hela tiden. Men det blir säkert bra! Nu ska jag sova! Har ju legat 1 timme frammåt hela veckan så nu är det midnatt på Cypern och jag är trött. Ska bara visa min syster alla inköp och sen blir det sova!

ingridlinnea

Va den du själv hade velat vara bästa kompis med!

RSS 2.0