ÅÅÅÅÅÅÅHHHHH!!!

Chaa. Sitter här i min säng och är allmänt irriterad. Jag älskar min Onepice med just nu vill jag bara slänga av mig den. Jag hatar mitt rum eftersom min städning håller typ 1 dag innan det är lika stökigt igen. Saknar mina kreativa stunder då jag kunde sitta sy, rita eller nått annat kreativt och nu när jag väl skulle ta fram min väska som jag syr på så hittade jag inte den och klämde mitt lilla lillfinger i en låda. Efteråt blev det några dampskrik, kastade runt lite saker i rummet och sa att jag hatade allting, min stackars pojkvän som satt och hörde allt på Skype undrade om allt var bra och varför jag skrev, mitt svar till han blev ett skrik tillbaka " FÖR DET GJORDE ONT!!!!!" sen hoppade jag runt och stampa på golvet. Ja, jag är 5 år gammal... Tänk om någon hade sett mig... En 18 årig tjej som är klädd i en heldräkt som bebisar har och stampar och skriker.... Ja, är som sagt glad att min fönster ligger intill vår trädgård..
Men inget är bra just nu. Hatar mitt hår, mina kläder, mitt rum och mitt liv!!! Men man måste väl få ha sånna dagar med eller?
Men tror jag ska hoppa ur min onepice nu och byta om till andra kläder, öppna mitt fönster och sätta på lite musik och i lugn och ro plocka undan lite.
Och om det är någon som undrar...ja det är ett bussäte jag har på golvet...

Good morning sunshine

God morgon som sagt! Inte det soligaste vädret och mår inte så bra, men min frukost gjorde min morgon bättre!

Fika och mathandling

Hemma från idrottsdagen och nu har jag bytt om för fika och mathandling med mamma!
Puss!

Idrottsdag

Nu blir det idrottsdag i skolan i det riktigt tråkiga vädret! Efter det ska jag sticka till Jysk och kolla på en ny garderob! Sen idag är det ju onsdag, vilket menas med att idag får jag träffa underbar!
See yaa!

Han var alldeles tyst

Nu är jag hemma igen efter några timmar av övningskörning och teoripluggning. Körningen gick jättebra och min lärare som oftast sitter och kommenterar allt jag gör, satt nu tyst! Det måste ju vara ett gott tecken! Nu ska jag äta lite och göra lite skolarbete sen sticker jag och tränar ikväll istället.
Nä nu måste jag äta, sitter typ och skakar..

Haj som hej

Haaaj! (haj som hej och inte haj som den farliga fisken)  Nu är jag uppe, påklädd och kollar på animalplanet om hajar.Kanske därförrubriken blev som den blev;) Snart sticker jag till bussen för lite övingskörning. Vad hände med vädret föresten? Igår SOL och idag? Regn och 10 grader? Jaja, bara hela sommaren består av sol! Annars idag då?
Måste göra de sista tråkiga skolarbetena innan man kan slappna av, sticka till gymmet och städa mitt rum...
Nu måste jag stänga ner! Puss haaaj!

New in

Började med att köra in till Malmö i rusningstrafik, är glad att jag levde efteråt. Sen gick jag i skolan. Slutade ganska tidigt så då stack jag i det fina vädret till stan och shoppa lite. Efter att jag ahde handlat alla kläder så mötte en pojkvän som var på dåligt humör mig. Men då tog jag han till närmaste glasskiosk och så blev han glad igen. Sen kollade vi på lite presenter till personer som tar studenter!
Jag mötte sedan upp pappa då han körde mig hem och så körde jag med pappa brevid mig till vår båt och fixade lite saker. Jag har inte varit i vår båt när den har varit i vattnet men jag blev helt kär! Det är mitt nya hem! Tänker inte flytta hemmifrån, tänker flytta in i min båt! Medans pappa fixade lite så städade jag undan och nyfiken som jag är var jag tvungen att hitta alla dolda låder osv som finns i båtar. Jättespännande!
Nu är jag i alla fall hemma och prövade alla saker jag köpt idag och snart ska jag äta lite!
Imorgon ska jag på körlektion men har kört så mycket idag så hoppas det gav resultat!
Linne från HM och Shorts från Zara
Coola shorts från HM som är den kollektionen, fashion against aids
En söt klänning från HM men öppen rygg!
Sen köpte jag som sagt lite presenter till folk som tar studenten med de visar jag inte här för de personerna kan läsa min blogg ;)

Me right now

Just nu är jag allt på samma gång! Så himla glad, sammtidigt riktigt irriterad för har typ bara ätit frukost idag och sen är jag riktigt trött!
Nu blir det middag med famljen!
See ya!

Mammas dag

Idag är det alla mammors dag och det har jag självklart firat. Steg upp tidigt för att baka scones och nu ska vi på ett Café och fika lite. Sen blir det möte hela dagen för mitt sommarjobb! Just nu lyssnar jag på Björn Rosentröm som jag älskade när jag var 14 år och tycker seriöst synd om mina föräldrar som fick stå ut med det på högsta volym!
Nu måste jag göra mig i ordning!
Puss!

Är lycklig när jag ser ut såhär!

Livet är väl okej just nu, men det borde vara bättre. Jag menar, snart är det ju sommarlov, körkortet är nära, solen steker, jag har ett underbart sommarjobb och ja allt är bra, men varför känns det inte så?
Är så sugen på att träna men tränade igår så kroppen måste vila :(
Förlåt för svettbilder, men är bara så lycklig när jag ser ut såhär!!

Dåtid, nutid och framtid i veckan

Ja då sitter man i skolan. Börjar vid 12.15 men sov hos Tonnie och han började tidigt så då stack jag till skolan och skrev lite uppifter som jag inte har orkat göra i veckan pga det fina vädret!
Igår väckte Tonnie mig genom att ringa vid typ 8 på morgonen, då steg jag upp, satte på träningskläderna och cyklade till gymmet och körde TRX. Jag var helt slut efteråt men kände ändå att jag ville köra lite kondition, så det blev 30 min på löparbandet också.
    Sen cyklade jag hem i den varma luften och när jag var hemma tog jag en lååång dusch. Med mitt nyduschade hår la jag mig i trädgården och solade, där jag också flummade runt som man kan se på klippet från igår!
Jag tog sedan bussen in till varma, men blåsiga Malmö och mötte upp Tonnie som hade varit på praktik och sedan åkte vi och hämta hans bil som hade varit på verkstaden.
På eftermiddagen la vi på hans studsmatta och sola, sen tog vi en tupplur, kollade film och sen somnade vi.
   Idag blir det först skola och sen hem och ev. skriva klart skolarbete (om jag inte blir färdig nu, vilket jag inte tror för jag är sååå seg). I kväll tävlar ju Sverige i ESC så då måste jag vara klar med mina arbeten!
    Imorgon är det fredag och börjar dagen på körlektion, för sedan vidare till skolan, sen på kalas hos Tonnies halvbror som fyllde 14 förra helgen och sen sover jag där. Sen på lördag är det Lommadagarna, där Tonnie bor så då går vi väl runt i staden och kollar lite.

Ja det finns ju inga andra vettiga bilder på denna datan som suuuger! Texter bara hoppar hela tiden! Så störigt!
Ja nu ska jag försöka skriva klart min bokrapport som jag har hållt på med i 3 timmar nu....
See yaa

Chill i solen!

Skit!

Hade gärna velat berätta om hela min dag, men jag mår bara skit just. Har riktigt mycket migrän och massa som händer just nu. Vill bara krypa ner i min säng och dra täcket över mig!
Bild från när jag hade kommit hem från sjukhuset i höstas. Ser ni blåmärkena på händerna?

Min bästa vän!

Att ha en bästa kompis är viktigt. Antingen är det din hund, häst eller kanin. Det kan även vara någon i din släkt som din syster/bror, morfar eller pappa. Sen kan du ju också vara bästa vän med en kompis du har träffat. Eller som jag, min bästa vän är min kille. Men är något alternativ bättre än något ännat? Vem säger att din hund är en bättre bästa vän än din pojkvän/flickvän? Allt handlar ju om ens behov.
Är du en person som behöver prata mycket, få feedback, så kanske din kanin inte kan hjälpa så mycket. Men om du där emot bara är en person som behöver kärlek,att ha någon i livet du kan spida din kärlek till, så kan en kanin vara perfekt.
Vad jag behöver är någon som finns där i vått och torrt, någon som kan lyssna på även de tråkigigaste och djupaste sakerna jag pratar om. Jag vill ha någon som respekterar vem jag är, hur jag ser ut, vilka mina intressen är och hur jag vill spendera min fritid.
Jag vill ha stabilitet. Jag vill veta att den personen jag öppnar mig för och delar alla mina djupaste tankar, kommer stanna hos mig, vad som än händer. Jag vill därför kunna planera en framtid tillsammans, så jag vet när min bästa kompis kommer behöva mycket stöd från mig och att min bästa kompis är beredd att stötta mig tillbaka när tiden är inne.
Allt dethär ger min pojkvän mig och därför är han min bästa vän. Självklart ger han mig en massa annat eftersom han är min pojkvän och jag älskar honom, men han är även min bästa vän.
Så kan någon då förklara för mig varför många jag känner tycker detta är fel? Som säger att man inte kan vara bästa vän med den man är tillsammans med?
Jag menar det är ju inte precis som att vi bara flyger på rosa moln hela dagarna?
Ja jag vet att klockan är 4.30 på morgonen och att sånna här funderingar aldrig kommer kluras ut förrän hjärnan har vaknat, men mina tankar har en tendens att komma på sånna där olägliga tider.
Min bästa bästis och jag.
Är bara så glad att jag hittade båda delarna i honom, för jag vet personer som har förhållande där det bara just är ett förhållande vilket jag själv aldrig hade klarat.
Så tack min bästis/pojkvän för att du finns (Hjärta).
Sen har jag självklart många vänner i mitt liv som betyder ortoligt mycket, vänner som jag gör saker med som bara vi förstår, och det är minst lika viktigt!
Detta är en bild på min andra bästa vän som jag älskar mer än något annat på jorden! Även om hon inte svarar på mina funderingar, så vet jag i alla fall att hon förstår. Puss på dig min Bianca!

Har blivit en trädkramare

Ja då varman hemma. Eller ja, kom hem för 24 timmar sedan, men där emellan har det varit sömn, skola och sen solning i trädgården. Här även hunnit med lite skolarbete. Imorgon är det ingen skola men det betyder inte att jag är ledig, nä då ska jag först ha körlektion och sen lite halka på det och sen på eftermiddagen blir det en hurs i HLR med jobbet.
På onsdag är jag också ledig eftersom då skriver de andra i klassen NP i matte B och jag har redan läst det, så det slipper jag! Så nu ska jag bara ta det lugnt, kanske kolla på något avsnitt av Gossip girl eller nått.
Puss haaaj
Har kramat många träd i helgen ;)

Nu sticker vi snart!

Hela dagen har gått åt att packa och imon så åker vi! Sådet blir att lägga sig tidigt idag för vi ska upp tidigt imorgon!
Är tillbaka igen på Söndag efetrmiddag /kväll.
En bild från förra året då vi också var ute och vandrade lite!
Ses!

How to make jordgubbssmoothie

Peace out!

Ligger i sängen helt utslagen och kollar på finalen på Stylisterna! Jaaa, min favorit vann! Hade en underbar träning idag och bet ihop under hela passet. Nu är jag helt död och orkar inte lyfta varken mina ben eller armar.
Snart blir det läggdax för min del, sen är det sovmorgon imorgon!
Peace out!

Ny klänning

Asså jag lovar, håltimmar är inget bra för plånboken! Fast idag blev det ändå lyckat! Köpte en underbar lång klänning från Vero Moda som jag tänkte ha på alla studenter och så vidare som jag ska på. Jag måste ha typ världens högsta klackar för att den inte ska släpa i marken!
Sååå glad!
Nu ska jag ut med hunden. Fast måste nog byta kläder först...
Ikväll blir det BodyPump
See yaa!

Läxor=Fattig!

Hola! Tror jag det stavas? Det är typ det enda ordet jag kan på spanska xD Idag är det söndag, det vill säga sista dagen på veckan! Dessutom har jag haft sista dagen på jobbet idag! Det ska bli så skönt med lov nu! Nästa helg så ska som sagt jag och killen ut på äventyr i Skåne då vi ska åka runt lite, vandra, sova i vindskydd och grilla varje kväll! Wiieee! Vi har planerat lite men allt är inte färdigt än.
När jag kom hem från jobbet så kollade jag på reprisen från Victoria Fashionshow som var på tv samtidigt som jag cyklade en mil på träningscyklen. Sen blev det mat och så satt jag vid matbordet i typ evigheter eftersom mina föräldrar har varit i Göteborg under helgen. Nu sitter jag i sängen och måste egentligen göra skolarbete, men ja ni vet... man hittar annat att göra.. t.ex som att shoppa från internet..! Nä läxor är inget bra, det gör en bara fattig!
Ja vad beställde jag då? Ett nattlinneset, en stor stickad tröja, en träningströja och ett par solglasögon!
Nä nu måste jag göra något skolarbete, jag menar, man kan inte handla för nästan 700 kr och sen inte ha gjort någon nytta!
See yaa!
En bild från kanalen i Malmö en solig vår-dag!

Lördag

Nu är jag hemma från näst sista dagen på jobb denna terminen! Imorgon blir det sista dagen. Nästa vecka har jag och killen bestämmt oss för att live in the wild. Vi ska från torsdag - söndag tälta och upptäcka lite i skåne. Ska bli så skönt att leva lite och få lite smuts på sig! Vi vet inte riktigt hur vi ska lägga upp dagarna men vi är på väg!
Igår kollade vi föresten på "Simon och ekarna" en jättebra film! Rekommenderar verkligen!
Eftersom mina föräldrar är i Göteborg så har jag och killen övertaget i huset. Nu håller vi på att laga middag. Det blir kotlett med potatisbollar och sås. Ikväll får vi se vad vi gör.
Nu måste jag tillbaka till köket och hjälpa till!
See yaa
En bild från dagen då vi åkte till Cypern! Älskar färgkontrasten!

Helg!

Tjenare moss! Äntligen helg! I helgen blir det sista jobbdagarna och sen är det lov från jobbet! Nu ska jag kolla på lite film och planera en liten utflykt jag ska göra med killen nästa vecka!
Puss!

om MIG

Eftersom jag inte har något direkt att skriva om förutom att det fortfarande är mycket i skolan och att jag har varit på gymmet idag och prövat på ett nytt pass. TRX och gud vad slut jag är, men körde även 15 min indoorvalking efteråt och cyklade sedan hem i regnet.

Namn:
Ingrid Linnéa Olsson
Ålder: 18 år.
Längd: 164 cm.
Sko-storlek: 39
Född: Malmö BB
Bor: Skanör
Gör just nu: Äter popcorn och firar att jag har skrivit klart min rapport och skypar med killen <3

Allmänna frågor:
Nämn tre bra egenskaper hos dig själv: Fick fråga min kille och han sa att Jag är omtänksam, tar folk för exakt den jag är och att jag är snygg
Nämn tre mindre bra egenskaper hos dig själv: Envis, är bäst på att hitta ursäkter och är ENVIS!
Vad är du rädd för: Trånga otrymmen, skrynkliga händer och fötter och förlora mina nära och kära
Vad är du mest nöjd med hos dig själv: Hmm.. mina ögon :D
Det roligaste jobbet du haft/har: Älskar mitt jobb som jag har just nu! Simlärare!
När tog du ditt körkort: Har uppkörning om 1 månad :D
När grät du senast: Igår
När skrattade du senast: I telefon med min kille
Vem åkte du bil med sist: Min pappa
Vem åt du mat med sist: Mamma, pappa, lillebror och syster och vår hund under bordet
Vem sov du hos sist: Tonnie <3
Vem sov hos dig sist: Tonnie<3
Vad var du rädd för när du var liten: Tandtrollen och möss som skulle äta upp mitt hår (på tal om att barns fantasi är helt sjuk?!)
Vad ville du, som liten bli när du blev stor: Delfinskötare
Hur många gånger har du besökt ett sjukhus när du själv varit patient: 2 gånger bara på ett år. När jag operarade min armbåge och när jag hade körtelfeber.
Värsta smärtan du råkat ut för: Förlåt om detta skrämmer många, men när läkaren skar upp min armbåge och börja peta, ja det var inte direkt det skönaste jag hade varit med om!
Något som gjort dig riktigt glad i ditt liv: Att jag har träffat min andra halva, min underbara pojkvän som gör mitt liv fantastiskt och jag har en familj som bryr sig om mig
Någonting som gjort dig riktigt förbannad och ledsen någon gång i ditt liv: Mina föräldrar...
Har du någonsin sportat: Om jag har, simning, fotboll, innebandy, skytte och ridit lite. Nu är det styrketräning och löpning som gäller!
Någon du ser upp till: MIn morfar som tyvärr e död
Vad finns alltid i din handväska: Astmamedicin, plånbok, smärtstillande, plåster, nycklar, mensskydd, bakteriedödande medel, kam, antihistamin
Har du varit utomlands någon gång: ja typ 1000 gånger
Vilken plats var finast: Thailand
Största stad/städer du varit i: LA, Bankok (är det stort?), andra stora städer i USA (Florida och Kalefornien)

Lite mer personliga frågor:

Har du någonsin tagit eller provat droger: Nej.
Rökt: Nepp
Snusat: Nej
Druckit: Ja
Har du piercing eller tatuering: Hål i öronen, vill tatuera mig
Hur ska en kille vara/se ut för att du ska falla pladask: Som min underbara kille<3 Nä men, snäll, otänksam, bry sig om mig, ha fina ögon, bra pesonlighet, veta vad han vill göra med sitt liv och ja lite annat
Hur han ska vara - Som jag skrev innan
Finaste komplimang du fått: " Om vi hade varit äldre hade jag friat till dig här och nu"- Tonnie
Har du sårat en kille riktigt ordentligt någon gång: Inte medvetet
Har du blivit sårad av en kille riktigt ordentligt någon gång: Japp..
Har du någonsin fejkat en orgasm: Nepp, behövs inte xD

Antingen-eller-frågor:


Storstad eller landet: Landet.
Hamburgare eller pizza: Beror på vad jag är sugen på...
Kött eller fisk: Kött, fast en god lax är aldrig fel
Hund eller katt: Hund. Katter är fina att kolla på och kela men är lite rädd för dom :P
Aftonbladet eller Expressen: Aftonbladet.
McDonalds eller MAX: McDonalds.
Vin eller öl: Vin.
Charter- eller skidsemester: Charter, fick hjärnskakning senast jag åkte skidor..
Sverige eller utlandet: Hmm.. utlandet om man är borta nån gång ibland, sen saknar man hem till Sverige
Sport eller nyheter: Sport nyheter :D
Hockey eller fotboll: Fotboll
Ljushåriga eller mörkhåriga killar: Mörkåriga
Sommar eller vinter: Båda :D
Vår eller höst: Våren.
Flyg eller tåg: Tåg korta sträckor och flyg längre
Bil eller buss: Buss.

Nerdränkt i inlämningar

Halloj. Är verkligen nerdränkt av massor av inlämningar och nationella prov. Sen har jag ju också varit galen nog att boka uppkörning snart så nu har jag ännu mer saker att göra...
Har lite sovmorgon imorgon och det ska jag utnyttja!
Puss haaj

Jag är en spännis

Måste säga att jag är helt slut! I både kropp och knopp. Efter jag hade varit i skolan åkte jag direkt till min körskola och pluggade teori och satt där i 3 timmar! Börjar känna att det börjar närma sig. Pratade till och med min lärare om en eventuell uppkörning snart! Ska ha körning idag så då ska han ge beskred om jag är mogen eller inte ;) När jag kom hem var jag helt slut i huvudet därför hällde jag upp lite fil med flingor och kollade på Gossip Girl, är nu på säsong 4!! Spännande är det i alla fall!
Sen ringde killen och fråga om han kunde sova hos mig vilket han så gärna fick. Medans han tog sig till mig stack jag till gymmet för andra gången på samma dag, men nu var det Body Pump. Asså jag lovar, det finns ingen bättre känsla att komma ut från ett bodypump-pass! Man mår så dåligt men ändå så bra! Och dagen efter ska vi inte ens snacka om, sitter här med skakiga ben. På kvällen tog vi det mest lugnt och somnade snabbt, vi skulle båda upp tidigt så la oss vid drygt 22.
Han väckte mig vid 5 i morse och nu har han lämnat mig klarvaken och kan inte somna om. Har en körlektion vid 08.30 och sen ska jag till skolan. Efter skolan blir det plugg,plugg och plugg. Killen kanske även tittar förbi en stund.
Så ja så ser livet ut just nu!
See yaa!
Haha spännis för nån månad sen xD

This is crazy

Let´s Zumba!
Är på riktigt bra humör! På bilden ser ni även bilden på halsbandet jag fick!
En bättre bild!
Nu stciker jag snart och efter träningen blir det skola och nationella prov! Ikväll blir det Bodypump för hela slanten! See yaa!

Überschöne wochenende!

För er som inte kan tyska så stör det "Översköna helg!"
Det har varit en fullspäckad helg! I fredags hade jag och underbar 1 år och det firade vi såklart! Han gick upp 4 på morgonen för att göra frukost och sen åka till mig för att väcka mig vid 6 tiden för frukost på sängen<3 Sen blev det skola, vidare till bowling (som jag vann), jobb och sen åkte vi till en resturang för en mysig middag. På middagen tog han fram ett litet paket där ett underbart halsband låg. Det var i silver och det stod I (ett hjärta med diamanter) U. Riktigt fint! Efter middagen åkte vi hem och kollade film och åt hemmagjord hallonglass som jag serverade honom för 1 år sedan, som vi också åt på vår halvårsdag. Sen var fredagen slut.
På lördagen väckte jag killen med underbara mackor till frukost som vi åt i sängen. Sen blev det jobb och på eftermiddagen så stannade underbar och så pluggade vi körkortsteori och på kvällen kollade vi på James Bond.
Idag vaknade vi ganska sent så vi åt lunch direkt och sen cyklade vi till bussen och jag stack till jobbet och han satt kvar på bussen för att åka hem.
Efter jobbet så körde jag hem faktiskt och det gick superbra!
Nu ikväll har jag rensat gerderoben, kollat på Gossip girl, rullat med en kompis och nu skypar jag, bloggar och bokar träningspass inför veckan. Ska även försöka plugga lite, fast nä ska nog bara ta det lugnt, ska nämligen ha nationella prov imon i tyska så lär behöva min hjärnceller då.
Puss godnatt!
Bild från nyår. Så precis att mina ögon är typ gigantiska på den bilden!!

Vem litar du på?

Vill bara påminna om att man måste vara säker vem man kan lita på i sin närhet. Försök ha vänner du kan lite till 100% på för en dag så kommer det en sittuation då du prövas, vem ska du lita på? Kan man lita till 100% på ens kille? Ens bästa kompis? Kanske du litar på fel person och ens förhållande eller vänskap förstörs på grund av att man lita på fel person.
Samtidigt tycker jag att det är okej att göra fel ibland, ibland lita på fel person för att sedan inse att det var fel och aldrig göra om det felet igen. Det är så livet funkar, speciellt som tonåring! Man prövar saker, man tar fel vägar. Men det är väl ändå ganska smart? För hur ska vi kunna veta de bra vägarna när vi inte har gått på de dåliga?
Eller tänk så gör man inga fel i tonåren och blir istället en vilsen 40 åring, och det är lite mindra accepterat i samhället.
Självklart kan även 40 åringar få vara vilsna, men felen kanske ger lite större konsekvenser. Man kan inte bara sluta på jobb, flytta ut, dejta varenda kille eller tjej. Som ung kan man göra det utan att man står utan boende och mat och skild.
Jaja nu tackar jag för min filosofiska stund och drar mig nu tillbaka innan detta spårar ut totalt!
Dra inte heller täcket över huvudet och låsas som inga problem existerar, för då blir det oftast bara värre

50 frågor om mig

1.Vad/vem fick dig att skratta idag?
-  min bästa pojkvän
2. Vad gjorde du 8.00 imorse?
- Ville dö av huvudvärk i min säng kollandes på Gossip girl
3. Vad gjorde du för 30 min sen?
- Läste bloggar
4. Vad hände dig 1993?
-  jag föddes :D
5. Udda förmåga/egenskap?
- Har en förmåga att stå väldigt konstigt...
6. Tre ord varför du sist spydde?
-
Antagligen att jag var sjuk
7. Vilken färg är din hårborste?
-
svart träborste med träpinnar
8. Vad köpte du sist?
-  Pannkakor, 3 bullar och en lättdryck med smak av fläder
9. Vad fick du senast i present?
-  Hmm.. länge sen jag fick nått eller jo fick ett par flippflopp av min mamma igår... men det var nog inte någon direkt present
10. Vilken färg är din dörr?
-  WHITE
11. Var förvarar du dina pengar?
- i plånboken och på mitt konto
12. Hur var vädret igår?
- SOOL
13. Vart kramades du sist?
- med min kille utomhus

14. Vad ser du fram emot?
-  när jag kan börja leva som jag själv vill utan att folk lägger sig i
15. Vad är 15?
- Ett tal, en ålder, två siffror
16. Vilken skostorlek har du?
- 38
17. Vill du klippa dig?
- Vill alltid klippa mig men vill aldrig få kortare hår... Det går inte rikigt ihop
18. Är du över 25?
- nej
19. Pratar du mycket?
-
sådär
20. Kollar du på O.C.?
- gjorde innan, men inte nu
21. Har ditt namn ett "x" i det?
- nej
22. Känner du någon som heter Steve?
-
nej
23. Hittar du på egna ord?
-
ibland xD
25. Är du en typiskt svartsjuk person?
-
ibland kan jag vara
26. Vad har du för mobil?
-
just nu xperia x10
27. Vem ringde dig sist?
-
älskling<3
28. Biter du på naglarna?
-
aldrig gjort och kommer aldrig göra
29. Har du lockigt hår?
-
lite
30. Vilken konsert ska du på härnäst?
-
ingen
31. Vem är den sämsta personen i ditt liv just nu?
-
...
32. Hur många gånger har du svurit idag?
-
svär väääääldigt sällan
33. Vilket ord/ vilken mening säger du ofta?
-
* jag vet inte*
34. Har du sett filmen 'Donnie Darko'?
-
Nej
35. Ska du jobba imorgon?
-
jepp
36. Vem sa du "jag älskar dig" till sist?
-
Till min pojkvän
37. Vad borde du göra nu?
-
plugga xD
38. Har du något smeknamn?
-
nea, linnis
39. Sover du mycket?
-
sådär
40. Vilken är den bästa film du sett inom
loppet av 2 veckor?
-
"hitta nemo"
41. Vad ska du göra på lördag?
-
Jobba
42. När var du ute sist?
-
nån timme sen
43. Har du gråtit idag?
-
japp precis
44. Är du en glad person?
-
för det mesta
45. Har du roligt nu?
- nej
46. Vad äter du helst?
- mat
47. Vem var du med sist?
- min syster
48. Vad heter din mamma?
-
Johanna
49. Vad är hela ditt namn?
-
Ingrid Linnéa Olsson (därav nanet på bloggen)

50. Tycker du om någon just nu?
- JA!!

Blä för migrän!

Igår kväll var typ hemsk! Jag kände att jag fick mer och mer ont i huvudet under dagen och sen stack jag och träna för tänkte inte att det kunde bli värre, men det blev det! När jag kom hem från träningen mådde jag riktigt illa och mitt huvud bankade. Sen hostar jag hela tiden, riktigt störigt! Så det blev att lägga sig tidigt. Men tydligen hjälpte det inte med sömn för vaknade med samma smärtor och hosta nu i morse. Så tyvärr ingen skola idag. Jag får inte bli sjuk för imorgon har jag 1 år med älsklingen och då vill jag vara frisk och pigg!
Jag ska i alla fall lägga mig i sängen igen och hoppas att det blir bättre under dagen!
Vill tillbaka till Cypern!

Första maj välkommen!

Valborg var helt underbart! Detsamma var 1 Maj! Nu är det vår, några dagar frammåt i alla fall. Nu har jag kommit hem från skolan och ska nog ta det lugnt lite, gå ut med hunden och sen blir det träning.
See yaa!

ingridlinnea

Va den du själv hade velat vara bästa kompis med!

RSS 2.0