Fyra tröjor rikare

Nu är jag hemma men ska snart sticka igen. Jag lever ett stressigt liv ;) Efter skolan skaffade jag biobiljetterna ochs en shoppade jag tröjor :D Sedan satte jag mig på Mcdonkan med min käre kille och åt glass. För att sedan sätta mig på bussen hem. Skulle egentligen läsa min engelska bok, men var för trött så jag somna xD Nu ska snart till min kompis och hitta resor sedan direkt till att träna.
Första
Andra
Tredje
Fjärde
See yaa

I skolan

Sitter i skolan och har håltimme och passar på att skriva på mitt samhällsarbete! Jag skriver om varför Anders Behring Breivik gjorde sitt attentat och vem han var som person osv. Inte världens roligaste, men lite intressant att veta varför det finns såndana personer som honom!

Efter skolan ska jag försöka få förhandsvisningsbiljetter till "En gång i Phuket" sedan ska jag träffa min kompis och leta resor till påsklovet eftersom vi anser att kanske Egypten är lite för osäkert just nu, men kanske!



Detta är en klumpfisk! En mycket trevlig fisk anser jag och ser fett rolig ut också xD

God morgon

Tisdag. Min längsta dag i skolan och den dagen jag har idrott. Så det börjar jag dagen skoldagen med för att sedan ha typ samhäll B och svenska B. När jag kommer hem ska jag skriva på mitt samhällsarbete! Redovisning på torsdag! Kanske sticker till gymmet sedan på kvällen.
Nu ska jag äta min frukost och kolla lite på datorn!
Mors!

Hur många lingon finns det i världen

Ja då är man hemma igen! Har tränat bodyjam och gymmat lite också.
På bussen hem tänkte jag på vad jag skulle äta, något typ nyttigt, men det slutade med nudlar... Fast det blev ett päron också :D
Nu blir det film! Hur många lingon finns det i världen, tror jag det blir.
bye!
Såå fiiin jag är!!

Bodyjam

Stressig dag idag! Efter att jag hade stängt igen locket på min dator var jag tvungen att springa till bussen för att sedan stå typ helt svettig och vänta på en försenad buss. Sedan när jag kom in till Malmö C Fick jag snabbt in och handla en nypressad juice på espesso house för att sedan gå snabbt till skolan!
Nu har jag slängt i mig middag för att om typ 12 min ta bussen till gymmet. Har helt ont i magen, inte bra.. I alla fall, nu blir det bodyjam för hela slanten!
Myskladerna på få att åka till träningen

Solen skiner!

Godmorgon!
Vaknade vid halv 10 drygt och kollade igenom alla sms jag har fått i morse. Jag älskar när jag har sovmorgon och det första jag gör är att kolla på mobilen och hitta massa sms :D
Har ätit lite frukost och typ rotat igenom hela min garderob för att hitta något att ha på mig! Hitta en bra outfit till slut!
Skola till 17 idag och sedan hem för att träffa en kompis för att planera en eventuell resa till Egypten i påsk. Sedan drar vi till Höllviken och tränar bodyjam!
Snart går min buss så ny får jag först ta på mig ett par strumpor för att springa iväg till bussen eftersom min kille tog min cykel igår... <3
Byeee

Ut med det gamla och in med det nya

Ja då är det söndag, imorgon är det ny vecka och nya tag. De flesta dedlinerna jag har på arbete i skolan är innan sportlovet vecka 8 och det börjar närma sig. I två av ämnena ska jag läsa böcker så mitt huvud borde egentligen vara nere i en bok nu, men nä...
Jobbat hela helgen, där emellan kom killen som gör som alltid ens tillvaro bättre!
Föresten har nagelacket jag skrev om sist börjat flagna.. Men så går det när man jobbar hela helgen.
Har föresten planer på att åka till Egypten till påsk! Så himla skönt! Efter en höst med operationer och sjukdomar med sjukhusliggande plus en massa med skolan,vänner och jobb så skulle jag verkligen behöva det!
Bild från i somras

Hittade inte orginalbilden på datan så kopierade den istället från min facebook sida ;)
Nu blir det filmtittande för min del! Börjar 12.20 så sovmorgon! Jag kanske sticker och tränar, får se ;)
Bye!

Kärlek

Kärlek är en sak för sig. Samma sak som när man mister någon. Det är en känsla som de flesta går igenom, men man kan inte sätta ord på det, känslorna är för starka för att beskrivas. Nä gud nä, varför drog jag upp detta, jag känner att detta ämnet är för stort för att vara denna tiden på dygnet.
Kärlek är mycket. En hel skola hade kunnat skriva en hel uppsatts om kärlek och jag lovar att ingen hade skrivit likadant. Kärlek är en känsla som kan relateras på många sätt! Till djur, människor, ting och man kan till med ha kärlek till saker att göra.
För mig är hela livet kärlek. Vi hade inte funnits här på jorden om inte kärlek hade funnits och ingenting i världen hade funkat om inte kärlek hade funnits! Om inte det hade funnits människor som hade haft kärlek för räddningstjänster så hade vi inte haft någon som hade kunnat rädda oss. Samma med kockar, latbruksmän, lärare, lastbilsförare och simlärare! Och om inte kärlek hade funnits hade inte heller dessa arbeten behövts eftersom vi människor inte heller hade funnits.
Ja jag sa ju att detta var för sent för mig, att jag bara kan ta detta ämnet djupare och djupare. Men detta ämnen ligger bara mig så varmt om hjärtat. Jag lever för kärlek! Den jag har fått, den jag har nu och den jag kommer få i framtiden.
Jag kräver mycket kärlek, jag är bara sån. Jag mår bäst av när allt är bra och när folk gillar mig och jag slipper att vara ovän med någon! Det är det värsta jag vet! Jag vill vara vän med alla, men det har jag fått höra många gånger av personer i min närhet. "Linnéa, du kan inte vara vän med alla!".
Okej, det kan jag köpa, men att ha ovänner? Vänner som du bråkar med eller personer du egentligen kan vara vän med, men som det inte passar sig att vara vän med.
Helt onödigt!
När jag tänker på hur min framtid kommer se ut har jag ingen aning hur den kommer vara. Men jag är inte rädd för det, för att jag vet att bara det finns kärlek omkring mig kommer allt bli bra.
Jag vill ha barn och de kommer få ta del av min kärlek till dom så det bara ryker om det! De ska bli så älskade att de kommer ha en skyddande bubbla omkring dom så inget ont kan komma åt dom!
Min man, ja han kommer få en stor dos av min kärlek med! Jag menar det är han som kommer vara min andra halva, han kan bara inte undgå min kärlek. Han kommer ge mig kärlek, om han bara finns där, ger mig en kram varje dag, en puss på pannan, är ett bollplank för mina tankar och ideér kommer han bada i kärlek från mig.
Men även om jag har mycket kärlek som jag vill ge är det inte alla som får ta del av den. Speciellt när det gäller nya relationer med människor, jag släpper inte in vem som helst. Men när jag väl gör det, då får de loooove.
Till min framtida bebis!
På mina framtida barns rum
Till min framtida man
Bild jag tagit i Italien i somras
Kärlek till er!

L.i.l.a.

Hitta något jag kunde göra! Måla naglarna!
Kanske inte det snyggaste men helt okej! Skulle vilja dekorera men har inte någon liten pensel, men ja får nöja mig med detta!

Varför blogg?

Ja varför inte?
Livet rullar på lixom. Många saker händer. Några stora och några små. Är en person som måste reagera av mig. Skriva,prata och fundera, antingen med mig själv eller andra (mest med mig själv xD).
Vem jag är? Mig själv såklart! Och det kan variera från dag till dag, men mest är jag flummig. Den första bilden får bli på ensjöko, ja menar varför inte?
Känner mig som en sjöko just nu faktiskt! Precis ätit så känner mig som en stor sjöko. Annars är jag trött och inte påvärldens bästa humör, så denna bilden är perfekt!
Idag har man gått i skolan sedan vidare till jobbet för att sedan komma hem och kolla på Emil i Lönneberga och för att gördet som jag gör just nu... Ingenting! Eller nja har ju startat denna bloggen så nått gör jag ju!
Nu ska jag äta chips och skype:a med min boyfriend! Imorgon blir det juuubb och kvalitetstid med min käresta!
See yaa

Välkommen till min nya blogg!

ingridlinnea

Va den du själv hade velat vara bästa kompis med!

RSS 2.0