Nu är vi i Portugal!

Vi steg upp vid 3.30 i morse då min snälla pappa körde oss till hyllie där vi tog tåget till Kastrup! Vid 9 var vi framme vi Portugal och tills nu har vi gått runt lite i byn och vid havet. Det var riktigt varmt tills nu då molnen kom fram. Så vi stack in till deras innepool och jacuzzi och badade. Nu har vi precis bokat utflykt till på fredag och vars en helkroppsmassage! Min present till honom eftersom vi har 2 år på lördag! Så fin min kille!

I simhallen

Lördag= jobb. Är på jobbet nu och sen är det kalas för min kära kusin.
Har läxor som bara ligger på en hög hemma som jag gärna vill ha bort så jag kan njuta av sista veckorna nu!

Underbara torsdag

Jag älskar torsdagar! Mest eftersom jag är ledig.
I morse vaknade jag hos Tonnie vid 9 då jag och hans syster gjorde en mysig frukost. Sedan drog jag hem då jag kollade på Soran Ismael hela vägen hem på bussen. Jag och Tonnie ska nämligen se han och Magnus Betnér i Oktober, det är Tonnies studentpresent till mig! Wiiiiieeee!
När jag kom hem bytta jag ganska direkt om till mina löparkläder och så sprang jag ut i det fina vädret och som jag sprang! Jag har aldrig sprungit så snabbt! Jag spang 5 km på 25 min och 10 km på 55 min! Men gud vad slut jag var! De sista 2 km var riktigt jobbiga och solen bara gassade på så det kändes som jag skulle svimma, men jag kämpade på! Är så stolt över mig själv!
När jag var hemma fyllde jag en stor vattenflaska, gick ut i trädgården, tog av min tröja och hälde det kalla vattnet över mitt huvud! Sen bara jag la där i gräset och stretchade och njöt!
Tog även på mig bikinin sen och solade lite, men det var liiite för kallt för det!
Sen blev det en sen lunch med Emma innan vi stack till jobbet!
Nu är jag hemma och städar och packar lite inför Portugal!
 
Så himla skön han är!

Bilder som ej kom med?

Bilder från helgen

Snart student

Det märks att det snart är student för har verkligen inte tid med något utanför skolan nuförtiden. Visst gör jag roliga saker också, men de är oftast planerade sedan innan.
I helgen har jag varit i Norrtälje och hjälpt några vänner att flytta. Jag och tonnie tog en lastbil och körde med den upp till stockholm över natten. Sedan var vi framme på lördagsmorgonen då vi hela dagen bara tog det lugnt och njöt av solen. På söndagen väckte Jacob mig vid 5 för att vi skulle ta bussen tillsammans till Uppsala där han sedan lämnade av mig då jag skulle ta mig till Stockholm för att ta tåget hem.
Resen gick förvånandsvärt bra efter att jag bara har varit i stockhol ett fåtal gånger och har aldrig varit där själv!
Jag njöt i alla fall med 2 filmer, Red ridinghood och Maria Wern plus ett avsnitt av gossipgirl på tåget hem. Men sen ringde Tonnie och sa att han hade problem med lastbilen så jag fick möta dom. Då jag hjälpte både Danne och Kicki att lasti in sina möbler i sina hem.
Jag och Tonnie var inte hemma hos honom sent på kvällen då vi däckade direkt!
Sedan igår hade jag skola hela dagen för att sedan träna bodycomat och CXwork på kvällen med min kära syster.
Och idag har jag varit i skolan och sedan shoppat med Louise. Vi åkte sedan hem till henne och hade filmys med chips och James bond!
Nu ska jag sova, lång dag imorgon
Fina syster och jag <3

Så stolt!

Jag är så stolt över mig själv! Alarmet ringde i morse och jag flög upp. Sen började jag känna efter i mina ben om träningsvärken var kvar. Nä de kändes helt okej. Men kunde jag springa 1 mil med dom? Tveksamt. Så jag stod och velade ett tag då jag nästan hade bestämt mig att lägga mig för att somna om. Men så tänkte jag: varför det egentligen? Nu är jag uppe och 1 km är bättre än ingen kilometer alls! Så jag satte på mig löparkläderna och började springa och det kändes så skönt! Sen började det dala. Efter 3 km började jag känna hur det kändes konstigt i huvudet och eftersom jag inte hade ätit sen 16 dagen innan så är det ju inte så konstigt. Men jag fortsatte. Till slut blev det 5 km och jag var helt död efteråt!
Blev sedan körd till skolan och har haft en lugn dag i skolan. Nu sitter jag på tåget till Helsingborg där jag ska möta upp Tonnie för att sedan åka upp till Stockholmshållet!

https://cdn2.cdnme.se/3277159/7-3/pic_51712122e087c30d45a1dd01.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/3277159/7-3/pic_51712123ddf2b322da386621.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/3277159/7-3/pic_51712123ddf2b323171beed4.jpg" class="image">

Morgon (natt?) runda

Imorgon är det skola vid 8 och sen på kvällen ska jag och Tonnie upp till Stockholm/Norrtälje och jag har inte sprungit milen denna veckan så det får bli imorgon bitti istället...
Har föresten ny fått mitt startbevis till Göteborgsvarvet!!

Ledig dag

Tonnie stack vid 6 då jag också valde att gå upp för att ta tag i dagen. Vilket jag har gjort! Jag har hunnit ta de lugnt, jobba med PAt, powerwalkat och snart står andra uppgifter på tur att göras! Ikväll blir det jobb!

Träningsvärk

Jag har träningsvärk! I benen och i rumpan och jag går som om jag var gravid i typ 9 månaden. Som en anka. Men jag överlever som alltid. Som man säger "better to be sore then sorry tomorow"
Nu är det lunch och sen skriva PA med Hedvig!
Bild från öppethus igår !

Supertisdagen

Först några korta ord som beskriver min morgon och förmiddag, eftermiddag samt kvällen som följer.
Sovmorgon. Bodypump. Springrunda. Sol. Simon & Garfunkel. Foto. Mer sol. Öppet hus. Ansökan om utbytesstudent. Bokskrivande. Ont i huvudet. Mörk apelsinchoklad. Biggest loser Sverige.
 

Ja detta är min tisdag. Så nu sitter jag här helt utmattad både psykiskt och fysiskt och ska nu bara bädda ner mig i sängen med en kopp te och kolla på TV. Inget mer eller mindre. 
Morgondagen kommer bli lika intensiv med ska även som jag gör varje onsdag, träffa Tonnie vilket såklart kommer lysa upp dagen lite (mycket) extra!
Hittade denna fina bilden som min vän Louise har tagit på mig när vi var på Cypern förra påsken! Den är nu också min profilbild på Facebook eftersom jag gillade den så mycket!

Underbara helg och Portugalplaner

Helgen har bestått av en massa mys, skratt och fest! Igår konfirmerades Tonnies lillasyster och det var fest hela dagen ända till kvällen. Sedan när alla gäster hade gått skulle jag och Tonnie kolla Thailand, men vi hamnade lite fel så vi hittade billiga flygresor till olika länder. Sååååå vi bokade 5 dagar i Portugal!!!! Det är vid Valborg och vi ska även fira vår 2 års dag i värmen! Helt underbart!

Igår

Jag vaknade hos tonnie, han hade redan stuckit vid 6 och jag satte klockan på 8. Sen stack jag till skolan även om jag var ledig eftersom jag är ambassadör och rektorn behövde hjälp att skriva adresser till blivande elever så hjälpte jag till. Typ 500 adresser skulle skrivas och jag skrev i typ 2 timmar och skrev minst 150! Fick helt kramp i handen. Sen hade jag inte ätit frukost heller eftersom jag tänkte äta lunch i stan i stället.
Jag köpte i alla fall lite scones på malmö c och tänkte att jag lika bra kunde äta när jag kom hem.
När jag väl kom hem så tänkte jag att jag skulle springa, men jag hade inte ätit och skulle jag äta precis innan så skulle jag bara få ont i magen. Men jag kände att jag hade energi så jag tänkte att jag kunde springa ändå. Så jag sprang ut och det är hemskt väder! Det blåste som in i, det regnade och sen var det bara 2 grader. Men jag hade hög musik i öronen så jag klarade det. Sen började jag få ont i magen, riktigt ont. Vad tänkte jag egentligen? Att först inte äta på halva dagen och sen springa 1 mil? Nä, där sa kroppen till. Så argt börjar jag gå tillbaka, hade sprungit drygt 4 km. Men sedan började tankarna flöda och jag bestämde mig för att ta en omväg hem. Jag tänkte på vad jag skulle säga om jag kom på en polisintervju och varför jag vill bli polis osv. När jag är några 100 meter hemifrån så kommer det plötsligt en polisbil bakom och jag bara nä, vad är chansen lixom? Det är ALDRIG polisbilar i Skanör och nu är det en bakom mig, precis när jag tänker på hur mycket jag vill jobba som det. Vaddå ödet lixom?? Så jag blir så glad och ler roligt stort och fånigt och så ser jag att polisen kollar på mig så jag nickar till honom och han nickar tillbaka. Sen går jag på moln den sista biten.
På eftermiddagen snackade jag med min chef och sen jobbade jag sen jag jag helt slut! I både huvet och i kroppen!
Här är föresten mina nya löparskor och några andra bilder från veckan

Helg snart

Det är helt sjukt så snabbt veckorna flyger iväg! Imorgon är det fredag och helg igen!
Denna dagen har föresten varit helt galen! Men det får jag skriva om sen mer imorgon när jag sitter på bussen för nu ska jag sova! Behöver min sömn, för lär inte sova så mycket denna helgen med fester och konfirmation på söndag!
Goodnight
Älskar btw min randiga tröja som jag köpte i Holland! Har typ använt den varje dag nu xD

Hej helg, hejdå helg

Dagarna bara flyger förbi! Jag hinner knappt med. Nu har det hinnut bli helg och snart är den slut igen. Ska snart iväg till jobb och för att sedan ut och pröva mina nya löparskor. 
Jag var inne på löplabbet i fredags och de gjorde några tester hur jag sprang och så för har börjat att få ont i mina knän nu på sistone. Nu när jag senast sprang i torsdags (är föresten 16 sekunder från att springa milen på 1 timme!!) fick jag jätteont i knäna efteråt så för att förhindra en eventuell skada till Göteborgsvarvet så bestämde jag mig för att antingen köpa ett par individanpassade sulor som jag kan lägga i min skor eller ett par nya löparskor som har samma funktion som en bra sula. Vilket jag hittade! Men tyvärr så fick plånboken tömmas ganska ordentligt. 1500 kr kostade de men jag kände att det var värt det. Hellre ett par dyra skor än att mina knän pajjar!
Annars i helgen har jag mest jobbat och spenderat tid med Tonnie. Vi var även på en fest igår så det blev en ganska sent vi kom hem. 
Nä nu måste jag göra mig i ordning!
Detta är Oscar som jag har fått av Tonnie <3

Bio!

Första skoldagen började med en lång sovmorgon. Jag gjorde mig i ordning i lugn takt medan jag kollade på Andra avenyn. Sen stack jag in till Malmö för att snabbt handla lunch för att sen åka in en sabbis till sin "dödssjuka" pojkvän som är förkyld och som behövde lite kärlek.;)
Sen hade jag foto då vi var ute i det fina vädret! Åhh älskar att våren håller på att komma!
Sen var det dax för bio tillsammans med Hedvig. Filmen var väldigt annorlunda men på ett sätt väldigt bra. Den var fransk och inte så Hollywood-aktig vilket jag gillade.
Nu sitter jag på bussen hem och den maskinen där man betalar sin biljett på på bussen var trasig så där sparade man 30 spänn. Tack för den!
Har på mina nya rosa byxor från Holland som känns väldigt våriga!

Sista lovdagen

Ligger i sängen och kollar på top models sammanfattning. Så rolig eftersom man har följt den under flera veckor och nu få se alla roliga bloopers. Efter detta ska jag sova! Fast får se om jag somnar för har fått jätteont i huvet, men det löser sig säkert!
Jag och tonnie var lite busiga i morse! Vi satte tejp på osthyveln och ändrade om bokstäverna

PÅSK

Ja det har varit påsk för hela slanten och nu är jag helt slut! God mat har jag i alla fall ätit!

Idag har jag mest varit ute i det fina vädret och krattat och snart ska jag iväg till Formtoppen för att träna BodyCombat! Kanske följer Lollo med också så då kan vi svettas tillsammans ;)
Sen måste jag skriva en skittråkig engelskuppgift som bara kan slänga sig i väggen. Hatar när lärare sätter ett inlämningsdatum sista dagen på lovet. Jag har ju lixom inte bara suttit och stört mig på denna dumma uppgift HELA lovet och sen är den ju så svår att man bara skjuter upp den och så sitter man som nu sista dagen och kämpar. Men som tur är så fungerar min hjärna lite bättre vid press så är nog färdig snart. Ska bara korregera den efter träningen.
Här kommer allt jag köpte i Holland föresten!
Studentklänningen

ingridlinnea

Va den du själv hade velat vara bästa kompis med!

RSS 2.0