Mina första jordgubbar

Eftersom jag inte fick några jordgubbar till midsommar sa pappa att jag fick ta paketet med jordgubbar! Eller ja han kanske inte sa hela paketet.... men det lär försvinna ändå

Min dag i 4 delar!

Nä men hej på er! Här ligger jag i min egna säng och är proppigt mätt! Igår kom jag hem från jobbet eftersom jag var ledig idag! Så igår blev det filmtajm med min käre vän Patrik för att sedan däcka i min säng helt utmattad! 
Min dag idag har betstått av 4 saker.
1. Kollat på min tv serie i typ 3 timmar
2. Träna, träna och köttat på gymmet i några timmar
3. Har gäster just nu så nu har jag ätit och ätit tills jag snart spricker! Inte bra att min pappa lagar så god mat...
4. Har inte hänt än med ikväll ska jag åka till Lomma och äntligen träffa min andra halva som jag har varit ifrån nu i 1 vecka! Han har varit i Tyskland så har inte fått prata med han heller :(
Ja, men det blir bara en kort vistelse eftersom jag åker tillbaka imorgon bitti till mitt jobb igen och jobbar i 1 vecka till innan jag får några dagar ledigt! Eller ja, jag kommer he kort på torsdag eftersom jag ska ha uppkörning, klarade ju inte på första försöket men nu ska jag klara det!!!
Efter min dusch när jag hade gymmat!
Nä nu måste jag tillbaka till gästerna!
Seees!

I´m back!

Så skönt att vara hemma! Jag åkte hem igår eftermiddag och var hemma 4 timmar senare. Jobbet är helt underbart! Det är precis som att ha semester men samtidigt så jobbar man typ dygnet runt. Men jag tror det är miljön runt omkring. Det är bara skog, frisk luft, en sjö som är nära so jag kommer bada i varje dag och sen är det ju de underbara människorna! Det är helt sjukt att man kan kalla detta för jobb!
I natt har jag sovit i min egen säng i alla fall vilket kunde varit helt underbart om jag inte haft mardrömmar hela natten, för idag gäller det! Idag har jag min uppkörning! Jag blir helt galen! Jag vill bara ta det lugnt och inte tänka på det, men det går ju inte????  Aja, vi får se hur det går!
Har föresten fått en fästing... Det har gått 3 dagar och jag har redan fått en.... Och jag som ska va där hela sommaren!
Nä nu måste jag göra mig i ordning, ta en dusch och klä på mig och sen sätta mig och kolla på ett avsnitt av Pretty little liars, så kanske mina tankar försvinner lite!
Ikväll blir det föresten släktmiddag och sen tidigt imorgon bitti åker jag upp igen!

Inlägg som försvinner

Såg att minst 2 av mina senaste inlägg inte har publicerats??? Så jobbigt! Idag ska jag på student i alla fall! Har duschat och sitter nu och chillar medans min BUS torkar. Har tvättat alla fönster vi har i hela huset både på utsida och insida så är helt slut nu!!
Kankse lägger upp ett inlägg senare hur jag ser ut!
Om jag inte gör det så åker jag imorgon och jobbar i några veckor. Vet inte hur uppdateringen kommer bli, men vi får se!

Nu är det pojkvännen som skriver!

Godkväll allihopa!
Här sitter jag med en sovade flickvän bredvid mig. Jag läser oftast hennes inlägg men nu när jag tittade igenom några såg jag hur mycket hon skriver om mig och hur mycket hon tycker om mig.
Därför vill jag nu skriver lite om henne. Linnéa är världens underbaraste flickvän. Just att någon är världens underbaraste får man höra ofta men Linnéa är verkligen det.
Här kommer lite fakta om varför Linnéa är det
  • Hon gör mig gladare och lyckligare för varje dag som går.
  • Hon tar mig precis för den jag är (och jag är inte lätt att ha att göra med)
  • Hon är så fruktansvärt omtänksam. Hon kommer alltid med massa överraskningar och de tar verkligen ALDRIG slut.
  • Vi har massa gemensamt. Ibland är det som vi spottar ut varandras ord.
  • Hon är sig själv och ingen plastfigur som behöver bevisa sig.
Jag kan göra listan oändlig med det hade ni nog inte orkat med.
Några ord till älsklingen när hon läser detta:
Linnéa! Du betyder verkligen mest för mig. Varje dag är sig inte lik och vissa dagar är verkligen inte bra. Det underbara är att vi alltid löser ett problem eftersom vi är så otroligt starka. Det är verkligen ingen som kommer emellan oss, och de som försöker skrattar jag åt som in i :)
Tänk på detta så ska din sommar och framtid bli underbar.
Puss din Tonnie!

Nu lite om min egen värld gott folk!
För er som inte vet är jag en stor bussfantast och kalla det för vad ni vill med att vara en Bussnörd är det roligaste som finns. Man träffar många nya människor, det är ett sätt att komma ifrån vardagen och det bjuder alltid på något nytt.
Idag har jag åkt en del buss med en kompis till mig som är chaufför och sedan har jag skrivit upp på trafikverket för körkortsbehörigheten B. Nu sitter jag och väntar på att HOLLAND ska börja spela. Självklart hejar jag på Holland eftersom jag är en holländare. Ja Vi ska klå Tyskland! Vi måste!
Ikväll bjuder på massa mys och resten av veckan lär bli detsamma. Självklart eftersom Linnéa åker till jobbet på lördag och jag kommer inte att få se henne på en månad. Om jag ska klara det? Ja! Det ska jag. Jag älskar ju henne lika mycket var hon än är.
Nä! Nu ska jag avsluta eftersom nu börjar fotbollen!
Ha det fint gott folk!
Hälsar
Tonnie :)

Fotboll!!

Oj. Typ evigheter sen jag skrev sist, men det är fullt upp. Studenten var jätterolig och dagen efter stack jag till Tonnie för att ha två dagars av bara göra ingenting. Vi kollade massor film, spelade spel, snackade och åkte också och bowlade med hans syskon i Malmö och åt på BK efteråt. Idag har varit i skolan sen mötte jag Tonnie igen och så åkte vi runt lite i skåne med buss. Jag sov den mesta biten för är så himla trött nuförtiden och har en svaghet att somna på bussar... De gungar så sövande... Sen har jag övningskört lite och än så länge känner jag mig lugn! Nu har jag fikat framför TVn med familjen och kollat första halvlek på fotbollen, Sverige-Ukraina.

Nu börjar andra halvlek så nu drar jag igen! See yaa

Student!

Nu drar jag på student! Ses i dimman!

Glass med varma hallon

Äntligen fredag! Har redan hunnit med en hel del! Hade körlektion i morse som gick helt okej! Bara 2 lektioner kvar till uppkörning! Sen har jag klippt mitt hår lite. Jag hatar när det är helt slitet längst ner. Nu äter  jag glass med varma hallon och kollar på en dokumentär på National Geographic om Öresundsbron! Visste inte att den var så känd.
Mums!
Ikväll blir det 2 studenter så tänker ta det lugnt hela dagen!
See yaa!

Ser ut som en tant blev till en prinsessa

Skulle lagt in ett inlägg innan, men då typ datorn damp och bara.. ja jag vet inte vad. Har varit på student i alla fall hos en av mina äldsta och käraste kompis! Så glad för hennes skull!
Rullade upp mitt hår i värmestolar så det blev fina lockar! När pappa såg mig sa han att jag såg ut som en tant, men när jag tog ut dom tyckte han att jag såg ut som en prinsessa!
Det blev inte den svarta klänningen eftersom min mamma ville att jag skulle använda min långklänning som jag köte för ett tag sen
...
Nu sitter jag här trött och sliten och inte blir det bättre att jag var totalt korkad att boka in en körlektion 07.00 imorgon!!! Hur dum får man va??? Men vill man ha sitt körkort så vill man...
Nu måste jag lägga mig eftersom ska upp om 5 timmar igen och imorgon väntar också 2 studenter till..
Puss godnatt!

Städa!

Ja hej igen. Känns som det är helg, vilket det typ är men skönt är det i alla fall! Igår kom pojkvännen spontant ner hit och vi skulle egentligen gå på bio, men det blev att vi stack till standen i stället.
Fick äntligen sova ut idag med och man kan ju inte vakna på ett bättre sätt en brevid sin underbara kille!
Nu har vi städat köket för vi ska ha gäster sen, jag ska iväg på lilla uppkörningen och sen när jag kommer tillbaka har gästerna anlänt. Måste också plugga körkortsteori!
Men nu måste jag gå ut och hjälpa till!

Skola

Nu måste jag dra till bussen som går snart! Först har jag idrott, sen har jag övningskörning, åka tillbaka in till malmö för lunch för att ha engelska i 1 timme. Ikväll blir det familjekväll med mysig middag. Föresten så när jag vaknade så hade jag 2 % batteri kvar på mobilen, sååå störigt!! Måste väl ta med mig laddaren till skolan nu så jag kan ladda den på engelskan :/
Jaja, nuu är jag sen!

Stampar på samma plats

Wazzuuuup? Man vaknar upp till en regning, grå och tråkig måndag. Man loggar in på facebook och alla räknar ner till ens student och det slutar med att jag ligger i sängen och gråter. Detta kunde också vara den lyckligaste dagen i mitt liv, men istället blir det nästan den värsta. Tänk att jag hade kunnat ha vilka valmöjligheter som helst! Hade kunnat rest, flyttat till Stockholm och pluggat eller bara jobbat någonstans. Visst har jag en underbar klass just nu, skulle aldrig velat byta ut dom men just nu känns det som att jag blir dragen tillbaka i livet. Att alla mina kompisar kan uppleva saker och gå vidare i livet medans jag står och stampar på en plats.
Fast även om jag gör det så ligger jag ändå ganska bra till. Jag menar jag har jobbat sen jag var 14 och i i sommar ska jag ha världens bästa sommarjobb, sen vet jag exakt vad jag vill bli i framtiden, så jag behöver inte vara rädd att jag gå runt och velar hela livet. Har har bra betyg som jag kan komma långt med och jag har en stor vilja att vilja lära mig saker i livet. Men jag vill leva livet NU, inte om 1 år!
Jaja. Börjar skolan vid halv 1. Känns så onödligt eftersom jag har fått betyg i nästan alla ämnen och ändå måste man pallra sig dit.
Nu ska jag kolla lite på Pretty little liars 2. Gossip Girl tog slut och väntar till nästa säsong kommer på dvd!
Nu ska jag göra lite kesomackor och krypa ner i sängen igen.
Bye!

18 års fest!

Nu sticker jag till en klasskompis som fyller 18 år och har typ suttit hela dagen och föreberett mig!
Kör min svarta klänning med stooort håli ryggen tillsammans med röda leggins och lockar och ett glittrit diadem
Fiina lockar!
Seee yaa!

ingridlinnea

Va den du själv hade velat vara bästa kompis med!

RSS 2.0